• czb.ro
Zoom. Interviuri. Interviu RO

Blue Night Shadow (București) despre Finala GBOB Romania 2016

Publicat in: 08.12.2016, 06:21AM
Autor: Richard Constantinidi
Comentarii: 0
Vizualizari: 593
Etichete: Blue Night Shadow, Finala Gbob Romania, Finala Gbob Romania 2016, Gbob Romania, Oldies Pub, Semifinala Gbob Artmania, Si Caii Se Impusca Nu-i Asa, Unatc
Blue Night Shadow (București) despre Finala GBOB Romania 2016

Blue Night Shadow

Blue Night Shadow s-a calificat la Finala națională GBOB, din poziția de Wild Card la Semifinala GBOB Artmania (la Oldies Pub în 29.IUL.2016). 

Acesta este interviul realizat înainte de Finala națională GBOB România 2016

--- 

RiCo pentru GBOB România: Cum a fost prima ta experiență la GBOB România / în cadrul Semifinalei GBOB Artmania/Oldies Pub Sibiu?

Edi (bas, Blue Night Shadow): Nu am mai cantat in Sibiu pana acum. Am ales sa venim a treia oara la GBOB atat pentru competitie cat si pentru oras. Nivelul mi s-a parut mult mai bun. Bine, oamenii din Sibiu sunt ei faini si iubitori de muzica buna, asa ca a fost o potrivire perfecta. 

--- 

RiCo pentru CZB.ro: Ce părere ai de clubul și sonorizarea la Semifinala GBOB Artmania/Oldies Pub Sibiu?

Edi (bas, Blue Night Shadow): Noi ne-am auzit bine. Nimic in plus, nimic in minus, oricum oamenii care fac asta sunt foarte tari, avand in vedere ca la un concurs de genul acesta vin 10 trupe cu ifose si afinitati sonore diferite. 

Nu am vazut pe nimeni sa clacheze :) 

--- 

CZB: Ce părere ai avut de Juriu la Semifinala GBOB Artmania/Oldies Pub Sibiu?

Edi (Blue Night Shadow): Haha, pai am primit wildcard si mai tarziu am ajuns in finala. O fi fost de la insistenta noastra, o fi fost de la talentul nostru, nu stim, insa le multumim. Putem sa zicem ceva, altceva decat ca a fost un juriu corect si iubitor de muzica buna? :) 

--- 

CZB: Care sunt cele mai importante realizări ale formației până în prezent? …sau cele mai importante realizări ale muzicienilor/pe plan individual?

Edi (Blue Night Shadow): Compunem mult. Numarul pieselor originale creste de la o luna la alta si tragem pentru a ajunge cat mai curand la un numar de 20 de piese nou noute. Faptul ca am lasat cover-urile deoparte ne-a produs un mic soc financiar, insa realizarea asta cea mare este ca ne concentram pe obiectiv si ne tinem de treaba. Pe langa treaba asta foarte serioasa, recent am jucat, ca si trupa, in piesa de teatru "Si caii se impusca, nu-i asa?". Bine, am asigurat live fundalul sonor. That's cool! A fost o experienta foarte interesanta pentru noi si pentru modul in care percepem noi publicul. 

Dan Olaru (manager): Este o piesa de teatru in care joaca Vlad Nicolici ca si proiect la UNATC (e student acolo in anul 3 ). Pentru ca aveau nevoie de fundal sonor, iar Vlad canta in BNS, au decis sa mearga pe "the real deal" si sa aiba o trupa care sa faca asta live in timpul piesei. In felul acesta Edy (Sfinxu' ) si Crizu au avut o cu totul alta experienta de scena. Piesa a fost jucata de trei ori pe saptamana timp de doua saptamani in noiembrie. La UNATC. Regizor, un coleg student care urmeaza sa-si dea licenta.


--- 

CZB: Ce îți dorești cel mai mult din experiența GBOB România

Edi (Blue Night Shadow): Ne trebuie Radio. TV-ul se strica pe zi ce trece si ni se pare o risipa de resurse in acest moment orice aparitie TV. Radio se asculta in masina, radio se asculta la birou, cand alergi in parc …si acesta este publicul pe care ni-l dorim. Mai mult, stim noi destul de multi oameni misto care nu mai au televizor de vreo 3 ani. Daca este radio apar si concertele.

--- 

CZB: Ce înseamnă pentru tine să fii muzician/cântăreț?

Edi (Blue Night Shadow): Eu apar ca un tip introvertit. Chiar sunt pe alocuri. Mai sunt si politehnist. Cand urc pe scena scap de orice balast ma incarca si sunt in lumea mea. Stiu, trage lumea de mine sa fiu expresiv, sa dansez, sa ma uit la public, chestii corecte in principiu, insa asa cant eu cel mai bine. Sunt un sfinx :). 

--- 

CZB: Care consideri că este cea mai importantă experiență de viață pe care o ai alături de formația ta?

Edi (Blue Night Shadow): Cant alaturi de doi tipi misto, total diferiti, extrem de talentati si asta ma bucura si ma ajuta. Imi place sa fiu inconjurat de oameni priceputi la ceea ce fac. Vlad, vocalul nostru, este si actor, adica se pregateste pentru asta fiind la facultate inca. Crizu este o enciclopedie de muzica, dar nu o enciclopedie care sa-ti spuna cat a scris Mozart, e o enciclopedie foarte autentica. Unde mai pui ca stie sa iti bata la tobe orice. Ne certam, normal, insa atunci cand ne apucam de creatie ies niste momente incredibile. Asadar asta este cea mai importanta experienta, faptul ca apuc sa stau langa ei si sa ma bucur de ceea ce au de oferit. Bine, faptul ca la concerte fetele imi striga numele e un bonus. 

--- 

CZB: Cum te-ai simțit când ai aflat că te-ai calificat la Finala națională GBOB România?

Edi (Blue Night Shadow): Bucuros si ingrijorat. Trebuie sa facem totul bine astfel incat sa nu fie o bucurie in zadar. Ne pregatim temeinic asadar. La Finala veti vedea un Blue Night Shadow schimbat putin si ceva mai determinat.

--- 

CZB: Ce emoții/așteptări ai înainte de Finala națională GBOB România?

Edi (Blue Night Shadow): Intri intr-o competitie pentru a castiga. "Important este sa participi" nu ne incalzeste cu nimic. Stim ca muzica noastra este misto si ca putem ajunge mai departe.

--- 

CZB: Cum a trecut timpul pentru voi? Ce părere ai de faptul că acest concurs (spre deosebire de cele mai multe, care sunt punctuale) se desfășoară de-a lungul unui an întreg?

Edi (Blue Night Shadow): Sunt sanse mai multe pentru fiecare trupa. Noi am cantat in editia 2016 de doua ori, la Bucuresti si Sibiu si uite ca am reusit sa ajungem in finala. Formatul este unul foarte fain pentru toata lumea. Spectacolul ajunge in mai multe locuri, atragand astfel talente din intreaga tara. Great job! 

--- 

Autor: RiCo

--- 

Semifinala GBOB Artmania 2016: 
ALBUM FOTO

www.facebook.com/media/set/?set

INTERVIU

http://czb.ro/articol/11800/


Componența

  • Nico (voce, chitară)
  • Edi (bas)
  • Crizu (tobe) 


-- -

Finala națională GBOB România 

sâmbătă 10 decembrie 2016 

Kruhnen Musik Halle, Brașov

acces: 18.00, bilet: 20 lei

În recital: Hteththemeth (Campioana GBOB România 2015)


Câștigătorul va reprezenta România la GBOB World Final din Atena (Grecia) în 2017. 

Facebook Twitter MySpace  
 

Lasa un comentariu: (max. 1800 caractere)

Nume:   Antispam:  

Niciun comentariu!

Articole relative:

Les Nuages. Bianca Comșa despre colaborarea cu Luna Amară
Les Nuages. Bianca Comșa despre colab...
Publicat in: 10.01.2018, Ora: 11:38AM
Henry Ernst (DE) Asphalt Tango Records
Henry Ernst (DE) Asphalt Tango Records...
Publicat in: 21.08.2017, Ora: 06:16AM
Katatonia (metal progresiv, Suedia)
Katatonia (metal progresiv, Suedia)...
Publicat in: 16.01.2017, Ora: 06:08AM
Renate Roca (PR manager, Electric Castle Festival 2017)
Renate Roca (PR manager, Electric Cast...
Publicat in: 09.01.2017, Ora: 06:10AM
Edmond Lenarth (Booking Manager, Electric Castle Festival)
Edmond Lenarth (Booking Manager, Elect...
Publicat in: 02.01.2017, Ora: 06:25AM
2017.IUN.22. SB. Oldies Pub. Syn Ze Șase Tri
2017.IUN.22. SB. Oldies Pub. Syn Ze Ș...
Publicat in: 18.06.2017, Ora: 00:50AM
2017.MAR.17. B. Quantic. Blue Night Shadow
2017.MAR.17. B. Quantic. Blue Night Sh...
Publicat in: 14.03.2017, Ora: 17:59PM
Dan Olaru (manager, Blue Night Shadow)
Dan Olaru (manager, Blue Night Shadow)...
Publicat in: 30.12.2016, Ora: 06:06AM
Finala GBOB România 2016
Finala GBOB România 2016...
Publicat in: 14.12.2016, Ora: 14:00PM
Recursive Delusion (București) despre Finala GBOB Romania
Recursive Delusion (București) despre...
Publicat in: 10.12.2016, Ora: 06:00AM
Acasa | Contact | Disclaimer | Blog | RSS Feed • CLICKZOOMBYTES © 2010-2024 • Revista De Muzica Online