• czb.ro
Zoom. Interviuri. Interviu RO

Blue Night Shadow (București)

Publicat in: 24.10.2016, 06:20AM
Autor: Richard Constantinidi
Comentarii: 0
Vizualizari: 283
Etichete: Blue Night Shadow, Cristian Vasile, Dan Olaru, Edward Tudorache, Vlad Nicolici
Blue Night Shadow (București)

Datorită recitalului din cadrul Semifinalei G-BOB Muntenia, Blue Night Shadow a fost invitată în direct la Exit Room / o emisiune la postul de radio Tanănana - și a câștigat dreptul de a cânta din nou în deschidere la altă formație, la Club Fabrica, în București.

La Semifinala GBOB Muntenia 2016, Blue Night Shadow a fost invitată în concert la Clubul Țăranului - iar la Semifinala GBOB Artmania 2016, formația a primit un Wild Card din partea organizatorului GBOB.

Am povestit cu managerul formației despre evoluția trupei și posibilitatea de a se califica la Finala națională GBOB 2016 (sâmbătă 10 decembrie la Rockstadt, Brașov).

--- 

RiCo pentru CZB: Este a doua oară când participați la GBOB? Cum a fost prima ta experiență la GBOB România în cadrul Semifinalei GBOB Muntenia 2015 și a doua experiență la Semifinala GBOB Muntenia 2016?

Dan Olaru (manager, Blue Night Shadow): A treia. A doua oara in acest an. Daca nu ne linișteați cu aceasta calificare in Finala, ar fi fost si a patra. Prima experienta, cea din 2015 de la Club Fabrica din Bucuresti a fost si cea care ne-a convins ca, indiferent de locul ocupat, vrem sa fim mereu printre trupele GBOB. Ne place sa concuram, ne place senzatia aceea de gol in stomac, de presiune. La noi functioneaza, pentru ca urcam pe scena si dam apoi tot ce avem mai bun din noi. 

--- 

CZB: Foarte puține formații se folosesc de regula GBOB privind A DOUA ȘANSĂ. De ce v-ați decis să reveniți în concurs la Semifinala GBOB Artmania?

Dan Olaru (manager, Blue Night Shadow): Cum spuneam, ne place conceptual si masurarea muschilor cu alte trupe. Vedem in felul acesta cum canta altii, ce fac ei si nu facem noi sau ce facem noi si nu fac ei. Pe langa studiul asta de piata avem ocazia de a canta si asta nu se rateaza. Vrem sa cantam cat mai mult, pentru cat mai multa lume. Noi puteam castiga la prima semifinala din 2016 insa nu am avut public. Ne bucura ca am convertit din fanii altora. 

--- 

CZB: Ce vă doriți cel mai mult din experiența GBOB 2016?

Dan Olaru (Blue Night Shadow): Sa reusim sa adunam din ce in ce mai multi fani si, de ce nu, sa si castigam Finala. De ce sa ne setam obiective mici cand deja stim ca muzica noastra este apreciata? 

--- 

CZB: Ce părere ai avut de clubul și sonorizarea (la Club Fabrica) la Semifinala GBOB Muntenia 2015?

Dan Olaru (Blue Night Shadow): Noi am cantat in Fabrica atat inainte de GBOB cat si dupa. Sunetul este foarte bun si sunetistul excelent. Chiar a anticipat un efect foarte tare intr-una dintre piesele noastre fara sa o fi auzit inainte. Efectul acela il folosim si acum. 

--- 

CZB: Ce părere ai avut de Juriu la semifinala Muntenia la care ați participat anul trecut / și cum ați compara juriul respectiv cu cel din acest an?

Dan Olaru (Blue Night Shadow): Juriul este juriu. Daca (cei de la Asociația Sunetul Muzicii) i-au invitat acolo inseamna ca oamenii se pricep. Ne-a bucurat prezenta Calinei (Curticăprean) si a lui Alex (Purje) de la Balcony TV la Clubul Taranului pentru ca asa am ajuns sa si cantam pe balcon. Super experienta. In rest nu prea ne uitam la juriu. Daca le place muzica noastra va fi ok, oricum, cu tot respectful, publicul este cel mai important, desi pana acum doar juriul ne-a votat  ))).

--- 

CZB: Care au fost momentele cele mai importante pentru activitatea formației tale în 2015-6?

Dan Olaru (Blue Night Shadow): Am compus foarte mult. Am ajuns la vreo 10 piese proprii si vin pe banda rulanta. Am reusit sa iesim si din Bucuresti cu concertele, am cunoscut oameni faini si multi si totul se anunta a fi din ce in ce mai bine pentru noi.

--- 

CZB: Cum te-a afectat pe tine personal (la Bucuresti) accidentul tragic de la Colectiv din București?

Dan Olaru (Blue Night Shadow): Fiind managerul trupei sunt si cel mai paranoic dintre noi. Bine, nu in fata lor, pentru ca nu vreau sa ii sperii, insa nu am avut cum sa nu ma gandesc in seara accidentului la faptul ca nu cu foarte multe saptamani in urma am avut cantare acolo. Nu vreau sa vorbesc despre vinovati, scandaluri si teorii ale conspiratiei. Da, putea fi evitat, insa ce s-a intamplat dupa din partea autoritatilor a fost o dezamagire crunta. Dumnezeu sa-i ierte pe cei care au pierit in acel accident. De restul se ocupa karma intr-un final daca autoritatile vor continua sa doarma.

--- 

CZB: Ce emoții ai avut când ai aflat că ați fost formația Wild Card / pe Locul 3, la Semifinala GBOB Artmania?

Dan Olaru (Blue Night Shadow): Nu am fost cu baietii in Sibiu, insa mesajul lor in miez de noapte a fost o veste excelenta. In sfarsit, Finala! 

E o confirmare a faptului ca baietii sunt buni si ca muzica lor place. 

--- 

CZB: Ce emoții aveți știind că aveți șanse reale să fiți confirmați în etapa a doua a competiție, la Finala națională GBOB România 2016 (sâmbătă 10 decembrie la Rockstadt/Brașov)?

Dan Olaru (Blue Night Shadow): Stim foarte bine ce avem de facut, adica avem un plan. Daca finala ar fi maine ar fi minunat, insa ne tine rabdarea si pana in decembrie. Cum spuneam mai devreme, ne place competitia.

--- 

CZB: Care este cel mai important lucru pe care trebuie să îl știm despre Blue Night Shadow?

Dan Olaru (Blue Night Shadow): Cel mai important lucru? Avem o perioada extraordinara care va fi urmata de niste piese numai bune de dat din cap, sarit si alte manifestari motorii provocate de muzica buna. Pe scurt, obisnuiti-va cu numele asta lung, Blue Night Shadow pentru ca o sa-l tot auziti. 

--- 

Autor:RiCo

--- 

Componența

  • Vlad Nicolici (Nico, voce, chitară)
  • Cristian Vasile (Crizu, tobe) 
  • Edward Tudorache (Edi, bas)

--- 

INTERVIUL CZB.2015

http://czb.ro/articol/9439/


Facebook Twitter MySpace  
 

Lasa un comentariu: (max. 1800 caractere)

Nume:   Antispam:  

Niciun comentariu!

Articole relative:

Les Nuages. Bianca Comșa despre colaborarea cu Luna Amară
Les Nuages. Bianca Comșa despre colab...
Publicat in: 10.01.2018, Ora: 11:38AM
Henry Ernst (DE) Asphalt Tango Records
Henry Ernst (DE) Asphalt Tango Records...
Publicat in: 21.08.2017, Ora: 06:16AM
Katatonia (metal progresiv, Suedia)
Katatonia (metal progresiv, Suedia)...
Publicat in: 16.01.2017, Ora: 06:08AM
Renate Roca (PR manager, Electric Castle Festival 2017)
Renate Roca (PR manager, Electric Cast...
Publicat in: 09.01.2017, Ora: 06:10AM
Edmond Lenarth (Booking Manager, Electric Castle Festival)
Edmond Lenarth (Booking Manager, Elect...
Publicat in: 02.01.2017, Ora: 06:25AM
2017.MAR.17. B. Quantic. Blue Night Shadow
2017.MAR.17. B. Quantic. Blue Night Sh...
Publicat in: 14.03.2017, Ora: 17:59PM
Dan Olaru (manager, Blue Night Shadow)
Dan Olaru (manager, Blue Night Shadow)...
Publicat in: 30.12.2016, Ora: 06:06AM
Blue Night Shadow (București) despre Finala GBOB Romania 2016
Blue Night Shadow (București) despre ...
Publicat in: 08.12.2016, Ora: 06:21AM
PROGRAMUL Finalei GBOB România 2016 / transmis de AltRadio.tm.ro
PROGRAMUL Finalei GBOB România 2016 /...
Publicat in: 04.12.2016, Ora: 11:29AM
PROGRAMUL Finalei GBOB România 2016 / transmis de AltRadio.tm.ro
PROGRAMUL Finalei GBOB România 2016 /...
Publicat in: 04.12.2016, Ora: 11:20AM
Acasa | Contact | Disclaimer | Blog | RSS Feed • CLICKZOOMBYTES © 2010-2018 • Revista De Muzica Online