Byte. Concerte
2014.FEB.20. B. Local Colonial. Nightlosers 20 de ani
Publicat in: 15.02.2014, 06:03AM
Autor: Richard Constantinidi
Comentarii: 0
Vizualizari: 639
Etichete: Local Colonial, Nightlosers, Nightlosers 20 De Ani
Autor: Richard Constantinidi
Comentarii: 0
Vizualizari: 639
Etichete: Local Colonial, Nightlosers, Nightlosers 20 De Ani
Backstage food artist: Chef Manuela
Eveniment muzical-culinar-extraordinar de cucerit cu 70 lei/persoană.
Băuturile nu sunt incluse în preÈ›, dar vor fi prezente la apel.
NIGHTLOSERS:
Trupa infiintata in 1994 este deja binecunoscuta pentru stilul original care combina blues american cu elemente de folclor autentic ardelenesc.
Cunoscuti publicului roman in special datorita unor piese ca “Betivan Ratat” sau “Dragostea-i ca si o raie (Zavaidoc)", melodii care au stat in topuri luni de zile, artistii au concertat atat in tara cat si la mari festivaluri din afara.
Odata cu trecerea anilor, show-ul lor a evoluat din toate punctele de vedere, lucru pe care il putem remarca si pe noul album, si in concertul LIVE de joi.
Notre Chef, Manuela Paraschivescu, si-a perfectionat maiestria la „Ferrandi École de Cuisine”, scoala franceza de arta culinara. Cuceririle din acestă experienta le impartaseste cu noi bine asezate in retete apetisante.
Eveniment muzical-culinar-extraordin
Băuturile nu sunt incluse în preÈ›, dar vor fi prezente la apel.
NIGHTLOSERS:
- HANNO HOFER - voce, chitara, muzicuta, washboard
- GRUNZO GEZA – keyboard
- CLAUDIU ”NAȘU” PURCARIN – tobe
- JIMI ”EL” LACO – voce, chitara, mandolina, banjo
- LUCI ”STEIN” - electric & double bass
- BRAILA ANDREESCU - bass
Trupa infiintata in 1994 este deja binecunoscuta pentru stilul original care combina blues american cu elemente de folclor autentic ardelenesc.
Cunoscuti publicului roman in special datorita unor piese ca “Betivan Ratat” sau “Dragostea-i ca si o raie (Zavaidoc)", melodii care au stat in topuri luni de zile, artistii au concertat atat in tara cat si la mari festivaluri din afara.
Odata cu trecerea anilor, show-ul lor a evoluat din toate punctele de vedere, lucru pe care il putem remarca si pe noul album, si in concertul LIVE de joi.
Notre Chef, Manuela Paraschivescu, si-a perfectionat maiestria la „Ferrandi École de Cuisine”, scoala franceza de arta culinara. Cuceririle din acestă experienta le impartaseste cu noi bine asezate in retete apetisante.
Articole relative:
2020.APR.4. CJ. Hardward Pub. Desperad...
Publicat in: 30.03.2020, Ora: 06:19AM
Publicat in: 30.03.2020, Ora: 06:19AM
2020.MAR.31. CJ. Form Space. Support Y...
Publicat in: 26.03.2020, Ora: 06:18AM
Publicat in: 26.03.2020, Ora: 06:18AM
2020.MAR.28. CT. Club Phoenix. Procons...
Publicat in: 23.03.2020, Ora: 06:27AM
Publicat in: 23.03.2020, Ora: 06:27AM
2020.MAR.27. CJ. La Tevi. Radu Iaszber...
Publicat in: 22.03.2020, Ora: 06:59AM
Publicat in: 22.03.2020, Ora: 06:59AM
2020.MAR.27. CT. Club Phoenix. Kempes...
Publicat in: 22.03.2020, Ora: 06:26AM
Publicat in: 22.03.2020, Ora: 06:26AM
2019.IUN.10. B. Green Hours. Nightlose...
Publicat in: 08.06.2019, Ora: 12:11PM
Publicat in: 08.06.2019, Ora: 12:11PM
2017.IUL.20-22. Open Air Blues Festiva...
Publicat in: 01.07.2017, Ora: 06:11AM
Publicat in: 01.07.2017, Ora: 06:11AM
2017.IUL.20-22. Open Air Blues Festiva...
Publicat in: 19.06.2017, Ora: 18:43PM
Publicat in: 19.06.2017, Ora: 18:43PM
2016.APR.24. Rm. Valcea. Aby Stage Bar...
Publicat in: 19.04.2016, Ora: 19:52PM
Publicat in: 19.04.2016, Ora: 19:52PM
2016.APR.7. CJ. Buricu Targului. Night...
Publicat in: 04.04.2016, Ora: 03:06AM
Publicat in: 04.04.2016, Ora: 03:06AM
Niciun comentariu!