• czb.ro
Byte. Cinema

Filmele Bad Unicorn sunt acum disponibile online

Publicat in: 20.03.2020, 12:18PM
Autor: Richard Constantinidi
Comentarii: 0
Vizualizari: 291
Etichete: Bad Unicorn, Filme Online
Filmele Bad Unicorn sunt acum disponibile online
Bad Unicorn pune la dispoziÈ›ie pe platforma video on demand Vimeo 8 titluri din portofoliu: Despre trup È™i suflet (r: Ildikó Enyedi), Tărâmul Binecuvântat (r: Francis Lee), Atelierul (r: Laurent Cantet), Dovlatov (r: Alexey German Jr), Utoya: 22 iulie (r: Erik Poppe), Vinovatul (r: Gustav Möller), Păsări Călătoare (r: Cristina Gallego, Ciro Guerra) È™i Amanda (r: Mikhaël Hers) sunt acum disponibile online pe https://vimeo.com/badunicorn.

Într-o perioadă în care mare parte din cinematografe s-au închis vrem să-i încurajăm pe oameni să stea acasă. Filmele de autor sunt foarte puÈ›in prezente pe platformele comerciale, iar soluÈ›ia on demand ni s-a părut cea mai potrivită. Ne continuăm politica de descurajare a piratării È™i punem astfel la dispoziÈ›ia publicului filme de calitate, care respectă drepturile de autor, la un preÈ› mai mic decât cel al unui bilet de cinema”, spun reprezentanÈ›ii Bad Unicorn.

Un bilet online la filmele Bad Unicorn este 3$ iar utilizatorul poate vedea filmul într-un interval de 3 zile.

Despre trup È™i suflet, primul lungmetraj regizat de Ildikó Enyedi după o pauză de 18 ani, a avut premiera mondială la Festivalul InternaÅ£ional de Film de la Berlin 2017, în cadrul competiÈ›iei internaÈ›ionale, unde a câÈ™tigat premiul cel mare, Ursul de Aur. Traseul filmului a mers până la Oscar, unde a fost nominalizat la categoria Cel mai bun film străin. Povestea atipică de dragoste a avut succes de public în România È™i a câÈ™tigat premiul pentru Cel mai bun film european al anului în cadrul galei Premiilor Gopo.

Trailer: https://youtu.be/QetN118X1VY

Tărâmul binecuvântat, în care actorul român Alec Secăreanu joacă rolul principal, este unul dintre cele mai discutate È™i apreciate filme ale anului 2017: lăudat în presa internaÈ›ională, selectat È™i premiat la un număr impresionant de festivaluri: Premiul pentru regie la Sundance Film Festival, Männer Jury Award la Berlinale, Best British Feature Film la Edinburgh International Film Festival, Premiul Special al Juriului la TIFF Cluj, 11 nominalizări la 10 categorii la British Independent Film Awards, cele mai importante premii ale industriei independente de film din Marea Britanie.

Trailer: https://youtu.be/lXMLzOJj7Ws

Atelierul, cel de-al optulea lungmetraj al renumitului regizor francez Laurent Cantet, a avut premiera mondială la Cannes 2017, în prestigioasa secÈ›iune Un Certain Regard. Filmul este o reprezentare fidelă a generaÈ›iei tinere de azi È™i a problemelor cu care se confruntă, în contextul transformării radicale a societății È™i a culturii.

Trailer: https://youtu.be/VLWBhWuiZJU

Dovlatov, povestea renumitului scriitor rus Sergei Dovlatov, a avut premiera mondială în cadrul competiÈ›iei internaÈ›ionale la Berlinale 2018, unde a primit Ursul de Argint pentru ContribuÈ›ie Artistică È™i Berliner Morgenpost Readers’ Jury Award.

Trailer: https://youtu.be/H6lForbibns

Utøya - 22 iulie urmăreÅŸte prin intermediul unui personaj fictiv de 19 ani, Kaja, cele 72 de minute interminabile în cursul cărora extremistul de dreapta a urmărit ÅŸi împuÅŸcat tinerii prinÅŸi fără scăpare pe insuliÅ£a din apropiere de Oslo, pe 22 iulie 2011. Arătat în premieră mondială la Festivalul InternaÈ›ional de Film de la Berlin 2018, în cadrul competiÈ›iei internaÈ›ionale, filmul a avut un puternic impact atât în rândul spectatorilor, cât ÅŸi al presei.

Trailer: https://youtu.be/ApCBmwMmEpk

Vinovatul, filmul de debut al cineastului danez Gustav Möller a avut premiera mondială în competiÈ›ia oficială de la Sundance Film Festival 2018, unde a câÈ™tigat Premiul Publicului. Traseul festivalier al filmului a continuat cu Rotterdam IFF, Transilvania IFF, Montclair IFF, Seattle IFF, festivaluri unde Vinovatul / The Guilty a câÈ™tigat acelaÈ™i trofeu: Premiul Publicului. Filmul a fost propunerea Danemarcei la Premiile Oscar 2019 È™i s-a aflat pe lista scurtă a nominalizărilor.

Trailer: https://youtu.be/nwxgwpB9RpI

Lansat internaÈ›ional în cadrul secÈ›iunii Quinzaine des réalisateurs a Festivalului de la Cannes, Păsări Călătoare s-a aflat pe lista scurtă a filmelor nominalizate la Oscar în 2019. Cel de-al patrulea lungmetraj semnat de Ciro Guerra È™i Cristina Gallego spune povestea lui Rapayet È™i a clanului din care face parte - printre primii stăpâni ai traficului de marijuana.

Trailer: https://youtu.be/wkqsJT9KxKg

Prezentat în premieră È™i premiat cu trofeul ”Magic Lantern” în secÈ›iunea Orizzonti a Festivalului de Film de la VeneÅ£ia, Amanda, cel de-al treilea film al lui Mikhaël Hers spune povestea lui David (Vincent Lacoste) È™i a Amandei, nepoata sa de 7 ani. După ce trec împreună printr-un eveniment tragic, cei doi construiesc o relaÈ›ie solară, plină de tandreÈ›e, în care fiecare dintre ei învață să devină mai bun pe măsura trecerii timpului.

Trailer: https://youtu.be/uSmSg5nEXc4

 

 

Lansată în 2017, Bad Unicorn este o firmă de distribuÈ›ie de film de autor. În portofoliul Bad Unicorn se regăsesc filmele: Despre trup È™i suflet / On Body and Soul, Tărâmul Binecuvântat / God’s Own Country, Pororoca, Atelierul / L’atelier, Dovlatov, Utøya - 22 iulie / Utøya: July 22, Vinovatul / The Guilty, Păsări călătoare / Birds of Passage, Amanda, MO, Dumnezeul există È™i numele lui e Petrunija / God Exists, Her Name Is Petrunija, Copilul problemă / System Crasher È™i colectiv.

 

BAD UNICORN

Vimeo: https://vimeo.com/badunicorn

FB Page

YouTube Channel

Instagram

Facebook Twitter MySpace  
 

Lasa un comentariu: (max. 1800 caractere)

Nume:   Antispam:  

Niciun comentariu!

Articole relative:

Short Export - Made in Germany 2020 - Scurtmetraje germane online
Short Export - Made in Germany 2020 - ...
Publicat in: 01.05.2020, Ora: 18:56PM
Filmul Colectiv
Filmul Colectiv...
Publicat in: 13.03.2020, Ora: 06:21AM
Festivalul International Très Court 2020
Festivalul International Très Court...
Publicat in: 27.02.2020, Ora: 16:36PM
FILM NOU. MO
FILM NOU. MO...
Publicat in: 05.10.2019, Ora: 19:29PM
2019.OCT.1. AVANPREMIERA. MO
2019.OCT.1. AVANPREMIERA. MO...
Publicat in: 29.09.2019, Ora: 08:58AM
Acasa | Contact | Disclaimer | Blog | RSS Feed • CLICKZOOMBYTES © 2010-2024 • Revista De Muzica Online