• czb.ro
Byte. Stiri

Bătălia Muzicii Retro: Cargo, Class şi 3 Sud Est

Publicat in: 19.11.2019, 06:01AM
Autor: Richard Constantinidi
Comentarii: 0
Vizualizari: 579
Etichete: 3 Sud Est, Cargo, Class, Mediapro Music, Universal Music România, Ursus, Ursus Retro
Bătălia Muzicii Retro: Cargo, Class ÅŸi 3 Sud EstCea mai tare campanie muzicală a sfârÅŸitului de an a început; campania care vine ca o „cireaşă pe tort” după un sezon plin de nostalgii, la pachet cu o mare provocare: VOTUL! 
Universal Music România & MediaPro Music susÅ£in, alături de URSUS Retro - „Bătălia Muzicii Retro”- ce aduce în acelaÅŸi loc, într-o competiÅ£ie acerbă ÅŸi extrem de apetisantă, artiÅŸti de top si legende ale muzicii româneÅŸti – Cargo, Class ÅŸi 3 Sud Est. 
 
Campania este implementată la nivel naÅ£ional de URSUS Retro ÅŸi se desfăşoară până la finalul lunii noiembrie. Cele trei trupe care au intrat în această „bătălie”- Cargo, 3 Sud Est ÅŸi Class - îsi susÅ£in genul muzical pe care îl reprezintă – rock, pop ÅŸi electro - ÅŸi îÅŸi indeamnă fanii, dar nu numai, să îi susÅ£ină, atât în Social Media, cât ÅŸi offline - scanând doza de Ursus care duce către un link de votare ÅŸi votând pentru stilul muzical preferat. 
Pentru a intra în concursul „ Bătălia muzicii retro”, fanii trebuie să intre pe https://momente.cool/batalia-retro, să îÅŸi voteze trupa care reprezintă stilul muzical favorit ÅŸi să trimită un scurt mesaj personalizat, în stil retro.
La finalul competiÅ£iei, câtiva norocoÅŸi dintre cei care au votat pentru trupa câÅŸtigătoare, se vor bucura de o experienţă de neuitat - o zi alături de idolii lor. 

Pofta de vot este deschisă de piesele înscrise în concurs de către trupe: „Ziua vrăjitoarelor” de la Cargo, „Amintirile” de la 3 Sud Est” ÅŸi „Toată lumea” de la Class. În mesajele audio pe care trebuie să le înregistreze ÅŸi înscrie pe site, fanii trebuie să dedice unei persoane, piesa corespunzătoare formaÅ£iei pe care o votează, printr-o dedicaÅ£ie originală, creativă ÅŸi în stil retro. 
Campania este susÅ£inută în Social Media de o serie de materiale create special (fotografii, video-uri, live sessions, Q&A-s etc), iar battle-ul este moderat de către Alex Mocanu (stand-upper). 
În offline, dozele de URSUS Retro ediÅ£ie specială sunt ÅŸi ele branduite cu vizualurile campaniei ÅŸi cele 3 genuri muzicale. 
 
Trupa Cargo are una dintre cele mai impresionante istorii, cu peste 30 de ani de concerte È™i turnee, zeci de albume È™i single-uri de succes. Din 1985 È™i până acum, au reuÈ™it ceva ce le-a ieÈ™it doar câtorva formaÈ›ii din anii ’90 – să rămână autentici È™i relevanÈ›i de-a lungul atâtor ani. Rock on, guys!

În anii ’90, trupa Class aducea pe scena românească un coolness cu care nu eram încă obiÈ™nuiÈ›i. Piesele lor au fost printre primele care au rulat obsesiv la radiourile româneÈ™ti, care au primit zeci de premii la gale de succes ale industriei È™i care au făcut pe “toată lumea, toată lumea” să sară pe piesele lor, la party-uri până dimineaÈ›a.

De la Nord la Sud, de la Est la Vest È™i-n toate punctele cardinale, trupa 3 Sud Est făcea show È™i ridica mulÈ›imea în picioare. În anii ’90, LaurenÈ›iu, Viorel È™i Mihai erau regii indiscutabili ai topurilor radio, ai scenelor de festival È™i ai ringurilor discotecilor din toată È›ara. Nebunia creată în jurul 3 Sud Est a dus la vânzarea a peste un million de albume de-a lungul carierei.
 
Universal Music România este parte a Universal Music Group, cea mai mare casă de discuri din lume. Universal Music România ÅŸi-a câÅŸtigat poziÅ£ia de lider de piaţă încă de la înfiinÅ£are, în 2006, datorită strategiei sale inovatoare. Parte a Universal Music România, MediaPro Music a fost înfiinÅ£ată în urmă cu peste 20 ani ÅŸi deÅ£ine un catalog local important, ce include peste 6000 de piese. Cu zeci de artiÅŸti de top, albume de succes ÅŸi premii muzicale, sute de hituri ÅŸi concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezenÅ£e din industria muzicală locală.
 
URSUS Retro este o bere blondă nepasteurizată de tip Lager, care păstrează autenticitatea gustului URSUS prin reÈ›eta ÅŸi ingredientele de calitate superioară, dar care este făcută ca odinioară. Are spumă cremoasă È™i un gust bogat cu toate aromele intacte, date de procesul de fermentare al drojdiei, pentru că, fiind nepasteurizată, nu e tratată termic. URSUS Retro e o bere care trebuie întâlnită în persoană, la fel ca un prieten bun ÅŸi e dovada că app-ul perfect pentru a te distra epic în compania prietenilor a fost lansat cu mult înaintea smartphone-ului: se cheamă ieÈ™itul la bere.
Facebook Twitter MySpace  
 

Lasa un comentariu: (max. 1800 caractere)

Nume:   Antispam:  

Niciun comentariu!

Articole relative:

Instalația artistică ALL THE SUNS la Opera Națională Română Cluj-Napoca
Instalația artistică ALL THE SU...
Publicat in: 22.09.2021, Ora: 13:44PM
2021.SEP.11-12. B. Arenele Romane. Maximum Rock Festival
2021.SEP.11-12. B. Arenele Romane. Max...
Publicat in: 26.07.2021, Ora: 17:10PM
David Cristian. noul membru CARGO
David Cristian. noul membru CARGO...
Publicat in: 22.07.2021, Ora: 14:03PM
2021.AUG.6-8. Festivalul de arte vechi
2021.AUG.6-8. Festivalul de arte vechi...
Publicat in: 22.07.2021, Ora: 13:52PM
2021.SEP.18. CJ. DISCOTECA ’80
2021.SEP.18. CJ. DISCOTECA ’80...
Publicat in: 04.07.2021, Ora: 16:28PM
PIESÄ‚ NOUÄ‚. Dora Gaitanovici. Colt de luna
PIESÄ‚ NOUÄ‚. Dora Gaitanovici. ...
Publicat in: 04.05.2020, Ora: 06:09AM
PIESÄ‚ NOUÄ‚. Liviu Teodorescu. Unde iti zboara gandul?
PIESÄ‚ NOUÄ‚. Liviu Teodorescu. ...
Publicat in: 02.05.2020, Ora: 06:08AM
PIESÄ‚ NOUÄ‚. Alex Bittman. Got a feelinenextdoor
PIESÄ‚ NOUÄ‚. Alex Bittman. Got ...
Publicat in: 25.04.2020, Ora: 06:30AM
PIESÄ‚ NOUÄ‚. Ioana Ignat. Sensibil
PIESÄ‚ NOUÄ‚. Ioana Ignat. Sensi...
Publicat in: 23.04.2020, Ora: 06:58AM
Acasa | Contact | Disclaimer | Blog | RSS Feed • CLICKZOOMBYTES © 2010-2024 • Revista De Muzica Online