• czb.ro
Zoom. Interviuri. Interviu RO

B.E.A.R. (Simeria) despre Finala GBOB Romania 2016

Publicat in: 06.12.2016, 06:07AM
Autor: Richard Constantinidi
Comentarii: 0
Vizualizari: 1395
Etichete: Alexandru Baciu, Alexandru Otescu, Andrei Crisan, B.e.a.r., Bear, Bogdan Florea, Finala Gbob România 2016, Finala Națională Gbob România, Razvan Strinu, Semifinala Gbob Artmania
B.E.A.R. (Simeria) despre Finala GBOB Romania 2016

B.E.A.R. s-a calificat la Finala naÈ›ională GBOB, clasându-se pe locul 2 prin Votul Publicului, participând la Semifinala GBOB Oltenia (la Aby Stage Bar în 15.APR.2016). 

Acesta este interviul realizat înainte de Finala naÈ›ională GBOB România 2016

--- 

RiCo pentru GBOB România: Cum a fost prima ta experiență la GBOB România / în cadrul Semifinalei GBOB Artmania/Oldies Pub Sibiu?

Bogdan Florea (chitara ritm, voce, B.E.A.R.): A  fost o experienta de neuitat. Suntem onorati ca am reusit sa participam la acest concurs, dar si mai onorati ca am reusit sa captivam atentia si voturile celor din public. Suntem foarte fericiti ca ne vom continua aceasta poveste si la Finală!

--- 

RiCo pentru CZB.ro: Ce părere ai de clubul È™i sonorizarea la Semifinala GBOB Artmania/Oldies Pub Sibiu?

Bogdan Florea (chitara ritm, voce, B.E.A.R.): Atat clubul cat si sonorizarea au fost minunate de cand a inceput concursul pana la finalul acestuia, oferindu-i fiecarei trupe un sunet compact si ocazia de a fi auziti in fata multimii, in general fara probleme.

--- 

CZB: Ce părere ai avut de Juriu la Semifinala GBOB Artmania/Oldies Pub Sibiu?

Bogdan Florea (B.E.A.R.): Membrii juriului au fost, si sunt, niste persoane foarte implicate in cadrul acestui eveniment. Ceea ce mi-a placut foarte mult a fost ca fiecare a oferit cate un premiu trupelor, incepand de la inregistrari, la invitatii la festivalurile desfasurate de-a lungul anului.

--- 

CZB: Care sunt cele mai importante realizări ale formaÈ›iei până în prezent? 

Bogdan Florea (B.E.A.R.): Cea mai mare realizare a trupei pana in prezent este calificarea la finala nationala a evenimentului GBOB România. Ne-am ambitionat foarte mult inca de la debutul trupei, castigand locul 3 la concursul Route68 in 2014. Acel premiu ne-a impulsionat si mai tare.

--- 

CZB: Cum v-ați organizat pentru promovarea trupei?

Bogdan Florea (B.E.A.R.): In legatura cu promovarea trupei, putem spune ca fiecare membru se ocupa de acest lucru. Incepand de la postari pe facebook, afise, stickere, vanzari si asa mai departe. Deocamdata nu avem un om care se ocupa in mod special de merchandise.

--- 

CZB: Ce îÈ›i doreÈ™ti cel mai mult din experienÈ›a GBOB România

Bogdan Florea (B.E.A.R.): Vrem sa ne bucuram cat se poate de mult de aceasta experienta, dar cel mai important lucru pe care vrem sa-l facem este sa cunoastem cat mai multi oameni care au o experienta vasta in acest domeniu. E o modalitate foarte buna sa intalnesti persoane care iti pot oferi sfaturi, diferiti organizatori de festivaluri, membri ale altor trupe, cu care poti colabora in viitor, artisti …doar asa poti creste È™i deveni cat mai cunoscut.

--- 

CZB: Ce înseamnă pentru tine să fii muzician/cântăreÈ›?

Bogdan Florea (B.E.A.R.): Muzica reprezinta o cale de scapare dintr-o societate  unde muzica, desenul si tot ce are legatura cu arta este ocolit si ignorat, unde nu ne putem exprima sentimentele si gandurile asa cum am dori noi, unde totul este monoton, totul este la fel in fiecare zi, din pacate, fara cale de scapare pentru multi dintre noi. Prin muzica incercam sa transmitem publicului tot ceea ce gandim, ce simtim, ce am vrea sa schimbam. Nu exista sentiment mai placut decat atunci cand observi ca munca ta in acest domeniu este apreciata de un numar atat de mare de persoane, cand arta este sustinuta si faci parte macar putin din aceasta miscare, incercand sa aduci la suprafata muzica in Romania, muzica adevarata, pentru care oamenii depun un efort incredibil, din pacate, de cele mai multe ori, neapreciat.

--- 

CZB: Care consideri că este cea mai importantă experiență de viață pe care o ai alături de formația ta?

Bogdan Florea (B.E.A.R.): Cea mai importanta experienta pe care o avem ca trupa este faptul ca reusim sa crestem impreuna, sa ne maturizam impreuna, sa ne ajutam reciproc in orice situatie si stim ca in aceasta trupa gasim o mica familie care ne va fi alaturi mereu, chiar daca aceasta poveste se va incheia vreodata.

--- 

CZB: Cum te-ai simÈ›it când ai aflat că te-ai calificat la Finala naÈ›ională GBOB România?

Bogdan Florea (B.E.A.R.): A fost un moment unic, o experienta si un sentiment pe care nu il prea putem descrie. Emotiile erau atat de mari si cresteau cu fiecare trupa anuntata. Atunci cand am relizat ca mai sunt doar doua trupe si indiferent de rezultat vom ajunge in marea finala am avut un sentiment unic, minunat, toate emotiile noastre au fost duse la extrem, bucuria si chiar si lacrimile neincetand sa apara. Am realizat ca toata munca noastra a fost rasplatita si publicul prezent in sala a fost alaturi de noi inca de la inceputul concursului.

--- 

CZB: Ce emoÈ›ii/aÈ™teptări ai înainte de Finala naÈ›ională GBOB România?

Bogdan Florea (B.E.A.R.): Emotiile , bineinteles, sunt foarte mari deoarece toate trupele participante sunt foarte foarte bune si toti merita sa castige. Lucram din greu si incercam sa trecem peste aceste emotii si in cele 8 minute pe care le vom avea sa dam tot ce avem mai bun din noi si sa transmitem energia pe care ne-o dorim. Sunt cele mai bune trupe din concurs si trebuie sa recunosc ca inca nu ne-am hotarat 100% asupra costumatiei si mai avem cateva lucruri de pus la punct dar muncim si suntem siguri ca va fi totul bine. 

--- 

CZB: Cum a trecut timpul pentru voi? Ce părere ai de faptul că acest concurs (spre deosebire de cele mai multe, care sunt punctuale) se desfășoară de-a lungul unui an întreg?

Bogdan Florea (B.E.A.R.): Timpul a trecut foarte repede, nici nu am realizat. Chiar acum cateva zile vorbeam cu un coleg si am discutat despre asta. Suntem foarte surprinsi de faptul ca in doar cateva saptamani vom canta in finala care parea atat de departe. Profitam la maxim de timpul ramas si asteptam cu nerabdare "ziua cea mare”. Desfasurarea concursului este un lucru deosebit, deoarece nu orice eveniment iti ofera aceasta oportunitate, sa participi la semifinala atunci cand poti si cand te simti pregatit. Trupele au mult mai multe sanse si pot concura in diferite locatii, in diferite dati si asta fiind doar o parte din ceea ce face GBOB Romania un concurs ALTFEL.

--- 

Autor: RiCo

--- 

Semifinala GBOB Artmania. RECITALUL
ALBUM FOTO

www.facebook.com/media/set/?set


BIO

http://czb.ro/articol/11675/


INTERVIU

http://czb.ro/articol/11566/


Componența

  • Alexandru Baciu (voce)
  • Bogdan Florea (chitara ritm, voce)
  • Eric Schweighoffer (chitara solo)
  • Alexandru OÈ›escu (clape, chitară)
  • Andrei CriÈ™an (bas)
  • Răzvan Strinu (tobe)


--- 

Finala naÈ›ională GBOB România 

sâmbătă 10 decembrie 2016 

Kruhnen Musik Halle, Brașov

acces: 18.00, bilet: 20 lei

În recital: Hteththemeth (Campioana GBOB România 2015)


CâÈ™tigătorul va reprezenta România la GBOB World Final din Atena (Grecia) în 2017. 

Facebook Twitter MySpace  
 

Lasa un comentariu: (max. 1800 caractere)

Nume:   Antispam:  

Niciun comentariu!

Articole relative:

Les Nuages. Bianca Comșa despre colaborarea cu Luna Amară
Les Nuages. Bianca Comșa despre co...
Publicat in: 10.01.2018, Ora: 11:38AM
Henry Ernst (DE) Asphalt Tango Records
Henry Ernst (DE) Asphalt Tango Records...
Publicat in: 21.08.2017, Ora: 06:16AM
Katatonia (metal progresiv, Suedia)
Katatonia (metal progresiv, Suedia)...
Publicat in: 16.01.2017, Ora: 06:08AM
Renate Roca (PR manager, Electric Castle Festival 2017)
Renate Roca (PR manager, Electric Cast...
Publicat in: 09.01.2017, Ora: 06:10AM
Edmond Lenarth (Booking Manager, Electric Castle Festival)
Edmond Lenarth (Booking Manager, Elect...
Publicat in: 02.01.2017, Ora: 06:25AM
2017.APR.23. Deva. John's. BEAR, Black Light
2017.APR.23. Deva. John's. BEAR, Black...
Publicat in: 18.04.2017, Ora: 06:59AM
2016.DEC.23. Deva. John's. Lansare Album DOT (+ BEAR, The Rock Dealers)
2016.DEC.23. Deva. John's. Lansare Alb...
Publicat in: 18.12.2016, Ora: 06:25AM
Riot Monk (Baia Mare) despre Finala GBOB Romania
Riot Monk (Baia Mare) despre Finala GB...
Publicat in: 09.12.2016, Ora: 06:25AM
Blue Night Shadow (București) despre Finala GBOB Romania 2016
Blue Night Shadow (București) desp...
Publicat in: 08.12.2016, Ora: 06:21AM
Paper Magik (București) despre Finala GBOB România 2016
Paper Magik (București) despre Fin...
Publicat in: 05.12.2016, Ora: 10:47AM
Acasa | Contact | Disclaimer | Blog | RSS Feed • CLICKZOOMBYTES © 2010-2024 • Revista De Muzica Online