• czb.ro

Disclaimer

Conţinutul acestui websait aparţine autorului, adică Richard Constantinidis, mai puţin anumite părţi care sunt atribuite unor colaboratori care aderă la conceptul dreptului la liberă exprimare, făcând critică muzicală, fie ea pozitivă sau negativă.

Reproducerea a orice găsiţi aici se poate face liber, dar cu bun simţ (vă rugam doar să menţionaţi sursa, link-ul websaitului sau a articolului). O semnalare prealabilă pentru acord ar fi modul ideal de lucru.

Desigur, încălcarea acestei convenţii reciproce într-un mod prejudicios, rău intenţionat, poate duce la consecinţe care ar putea fi evitate, dacă exista Respect şi Comunicare între părţi.

De asemenea, răspunderea morală, juridică sau de orice alt tip a celor prezentate, aparţin în totalitate autorului, fie el al articolelor (autorul principal sau colaboratorii semnaţi) sau al comentariilor (cititorii).

Aici veţi găsi opinii personale, subiective ce ţin de ani de experienţă în domeniu, pe partea de ziaristică, redactor la radio, impresar (booking agent), manager, organizator de concerte de club sau de festivaluri şi consumator dedicat de muzică.

Comentariile vor fi facute publice si vor ramane intacte, atât timp cat se păstrează limita decenţei. Ne rezervăm dreptul de a nu publica comentariile care pot aduce prejudiciu instituţiei Click Zoom Bytes.

În cazul în care nu vă apar comentariile, vă rugam sa ne contactati “cât de” imediat prin e-mail: contact[at]czb.ro.

Websaitul este administrat din Cluj. Subiectele sunt prezentate din perspectiva aceasta, anti-centralizată. Unul dintre scopurile noastre este de a prezenta perspectiva publicului, a artiştilor si a organizatorilor din ţară, spre deosebire de alte websaituri specializate pe domeniul muzical, cu sediul la Bucureşti.

Acasa | Contact | Disclaimer | Blog | RSS Feed • CLICKZOOMBYTES © 2010-2024 • Revista De Muzica Online