• czb.ro
Zoom. Artist. Strain

Darren Criss

Publicat in: 18.01.2011, 12:14PM
Autor: Richard Constantinidi
Comentarii: 0
Vizualizari: 1679
Etichete: A Very Potter Musical, A Very Potter Sequel, Charlene Kaye, Darren Criss, Glee, Human, Skin And Bones, Starship, Team Starkid, Teenage Dream
Darren Criss Lumea s-a îndrăgostit de Darren Criss când acesta a debutat în 2010 la Glee. Dar preluarea personală a piesei Teenage Dream, după Katy Perry pare a fi momentul de debut pentru actor în cariera sa muzicală. Piesa s-a vândut în 214.000 de copii digitale, ajungând pe locul 1 în Topul Billboard. Este primul single lansat prin Glee care ajunge pe locul 1 în topuri, şi drept comparaţie, piesa Don't Stop Believin' (preluată după Journey), care este a doua piesă de succes lansată prin Glee în mai 2010 se vinde doar în 177.000 de copii digitale.

Între timp, Darren Criss a început să apară constant în serialul Glee.

---

Byte. Serialul Glee

Glee este un serial tragi-comic muzical (creat de Ryan Murphy, Brad Falchuk şi Ian Brennan) difuzat pe sticlă în SUA prin Fox. Episodul pilot a fost difuzat în 19 mai 2009 iar serialul a debutat în 9 septembrie 2009. Deocamdată se difuzează al doilea sezon, iar cel de al treilea este deja confirmat. În ideea Rock Camp de la Disney, aici este vorba de un cor muzical de la un liceu care participă la concursuri împotriva altor trupe de cor de la alte licee. Săptămânal sunt introduse vedete din topurile muzicale actuale în emisiune ...şi se cântă. Piesele sunt apoi urcate pe iTunes de unde pot fi descărcate imediat în ziua apariţiei episodului la TV, contracost. Deja o serie de albume Glee au fost lansate prin Columbia Records, iar acestea s-au vândut până în prezent în peste 15 milioane de exemplare digitale şi şase milioane de CDuri.

The series' merchandise also includes DVD and Blu-Ray releases, a young adult book series, an iPad application, and a karaoke game for the Wii.

---

Drept urmare, este foarte posibil ca Darren Criss să devină o vedetă a anului 2011 pentru că niciun alt actor care a debutat în acest serial nu s-a bucurat încă de acelaşi succes într-un timp atât de scurt. Se speculează că se va lansa un album solo de debut pentru a capitaliza asupra momentului în SUA. După cum merg lucrurile, e posibil ca emisiunea să ajungă şi pe la noi într-un viitor ... ceea ce înseamnă că şi noi vom asculta Darren Criss la radio, probabil.

---

Mai multe despre cant-actor.

Darren Everett Criss (n. 5.FEB.1987 la San Francisco, CA), fiul unei filipineze şi a unui irlandez, l-a jucat pe Harry Potter în piesa de teatru A Very Potter Musical aşi joacă în rolul lui Blaine, care este un gay deschis la Dalton Academy, în cel de al doilea sezon al serialului Glee.

---

În copilărie, a experimentat cu o grămadă de instrumente muzicale, printre care şi vioară, chitară, contrabas, mandolină şi tobe. O vreme a cântat la tobe într-o trupă alături de frate-său, Chuck (care între timp s-a mutat la New York City, unde cântă cu Freelance Whales).

---

Darren Criss a debutat pe scena unui teatru local la vârsta de 10 ani, primind diverse roluri principale an de an. În 2009, devine absolvent al facultăţii de actorie (Bachelor of Fine Arts in Performance, Acting) la University of Michigan.

---

Darren Criss a fost angajat ca prezentator al emisiunii locale That Media Show, din San Francisco, şi a jucat în trupa de teatru a universităţii, Team StarKid, care a lansat un serial de episoade teatrale pe YouTube, A Very Potter Musical şi A Very Potter Sequel. Atenţie! Darren Criss a compus jumătate din piese pentru Very Potter Sequel şi toate piesele pentru A Very Potter Musical. Următorul serial al trupei, StarShip, urmează să fie lansat luna viitoare (în februarie 2011).

---

A Very Potter Musical

http://www.youtube.com/watch?v

---

A Very Potter Sequel

---

Darren Criss debutează în 9.NOI.2010 la Glee în rolul unui licean gay (Blaine) la o şcoală concurentă în episodul Never Been Kissed. Rolul său a fost bine primit de public, iar actorul este angajat în continuare pentru serialele 2 şi 3 are emisiunii.

---

Darren Criss a lansat deja un EP autoprodus pe iTunes în vara lui 2010 (Human).

---

Muzical, are mai multe colaborări cu fosta lui colegă de facultate, Charlene Kaye şi apare în videoclipurile ei şi apare ca vocea a doua pe Skin and Bones.

www.youtube.com/Skin and Bones

---

www.darrencriss.com


Facebook Twitter MySpace  
 

Lasa un comentariu: (max. 1800 caractere)

Nume:   Antispam:  

Niciun comentariu!

Articole relative:

Milan Rakić (Exit Fest, Revolution Festival)
Milan Rakić (Exit Fest, Revolution Fe...
Publicat in: 08.10.2016, Ora: 06:09AM
Graham Robinson (UK)
Graham Robinson (UK) ...
Publicat in: 20.08.2016, Ora: 12:29PM
Crossover (Miskolc, HU)
Crossover (Miskolc, HU)...
Publicat in: 18.07.2016, Ora: 06:24AM
Nest of Plagues (Budapest, HU)
Nest of Plagues (Budapest, HU)...
Publicat in: 30.06.2016, Ora: 06:31AM
Eufobia (Bulgaria)
Eufobia (Bulgaria)...
Publicat in: 19.05.2016, Ora: 06:39AM
NEW RELEASE. TURTLE FEAT. ELIZA SHADDAD. BLOOD TYPE
NEW RELEASE. TURTLE FEAT. ELIZA SHADDA...
Publicat in: 24.07.2017, Ora: 06:26AM
Masterpiece. Premiul CZB. Best Tour 2009. Noua componenţă
Masterpiece. Premiul CZB. Best Tour 20...
Publicat in: 14.10.2011, Ora: 08:31AM
Katy Perry. Nou record de hituri
Katy Perry. Nou record de hituri...
Publicat in: 04.09.2011, Ora: 07:00AM
Acasa | Contact | Disclaimer | Blog | RSS Feed • CLICKZOOMBYTES © 2010-2024 • Revista De Muzica Online