• czb.ro
Byte. Stiri

2021.IUL.23-25. ARTmania Evenings 2021

Publicat in: 04.07.2021, 16:25PM
Autor: Richard Constantinidi
Comentarii: 0
Vizualizari: 647
Etichete: Am Fost La Munte Si Mi-a Placut, Artmania Evenings 2021, Dirty Shirt, Implant Pentru Refuz, Lucifer, Quantic Club, Roadkillsoda, Taine, White Walls
2021.IUL.23-25. ARTmania Evenings 2021

ARTmania Evenings 2021

·       Detalii ÅŸi program eveniment

·       Abonamente ÅŸi bilete

·       Reguli de acces – regulamentul poate suferi modificări în funcÅ£ie de schimbările aduse reglementărilor legale în vigoare de către autorităţi

 

Cum nimic nu poate concura cu apropierea ÅŸi cu sentimentul de conexiune umană pe care îl construieÅŸte muzica live, în weekend-ul 23 - 25 iulie 2021, fanii muzicii rock sunt invitaÅ£i să se bucure de o atmosferă de festival, de activităţi alternative ÅŸi de energia concertelor oferite de unele dintre cele mai cunoscute trupe româneÅŸti în cadrul „ARTmania Evenings” powered by ARTmania Festival.

 

Evenimentul va avea loc la Quantic Club, va fi adaptat condiÅ£iilor de siguranţă ÅŸi de igienă impuse de contextul actual ÅŸi este organizat din dorinÅ£a de a oferi susÅ£inere artiÅŸtilor ÅŸi de a recrea, pe cât posibil în condiÅ£iile de acum, ambianÅ£a de festival cu care ARTmania ÅŸi-a obiÅŸnuit fanii în ultimii 15 ani.

·       Abonamentele s-au pus deja în vânzare pe artmaniafestival.ro la preÅ£ul de 150 lei/ buc. pentru toate cele trei zile de eveniment, disponibile în limita a 300 de buc.

 

·       Cei care pot participa doar la o zi de ARTmania Evenings au opÅ£iunea de a lua bilete pe zile la preÅ£ul de 70 de lei/ buc., disponibile tot pe artmaniafestival.ro în limita a 200 de buc. per zi de eveniment.

 

De-a lungul celor trei zile de „ARTmania Evenings” fanii se vor întâlni cu nume binecunoscute ale scenei rock româneÅŸti (a-z): Am Fost La Munte Åži Mi-a Plăcut, Dirty Shirt, Implant pentru Refuz, Lucifer – A Rock Opera, RoadkillSoda, Taine ÅŸi White Walls.  

 

PROGRAM PE ZILE „ARTMANIA EVENINGS”:

23 iulie: Implant pentru Refuz, White Walls

24 iulie: Dirty Shirt, Taine, RoadkillSoda

25 iulie: Lucifer – A Rock Opera, Am Fost La Munte Åži Mi-a Plăcut

 

 

ACTIVITÄ‚Å¢I ALTERNATIVE ca-n vremurile bune

Pe lângă concerte, o serie de activităţi alternative vor oferi posibilitatea participanÅ£ilor de a-ÅŸi petrece timpul de dinaintea concertelor sau dintre acestea.

 

Fanii interesaÅ£i de întregirea colecÅ£iilor personale vor putea vizita shop-ul ARTmania în care vor găsi produse ale trupelor prezente la eveniment sau obiecte vestimentare marca ARTmania.

 

Detalii complete despre activităţile alternative disponibile pe durata ARTmania Evenings vor fi comunicate în viitorul apropiat într-un anunÅ£ separat.

 

REGULI DE ACCES la „ARTmania Evenings” pentru publicul larg - Regulamentul poate suferi schimbări în funcÅ£ie de modificarea condiÅ£iilor de către autorităţi, modificări ce pot surveni până la momentul desfăşurării evenimentului ÅŸi care vor fi reflectate în prezentul regulament

 

·       Regulamentul complet al evenimentului poate fi consultat https://artmaniafestival.ro/ro/regulament-artmania-evenings.html

 

Acces

Pentru a putea intra în spaÅ£iul special amenajat pentru ARTmania Evenings, participanÅ£ii trebuie să prezinte în zona de acces un abonament/ bilet valabil pentru acest eveniment.

 

Accesul copiilor cu vârste mai mici de 12 ani împliniÈ›i este gratuit dacă sunt însoÈ›iÈ›i de un adult cu un abonament/ bilet valid È™i cu o copie a unui act doveditor a vârstei copilului. PărinÈ›ii sau însoÈ›itorii au răspunderea pentru siguranÈ›a copiilor, organizatorii nefiind responsabili pentru eventualele incidente. Este recomandată purtarea căștilor de protecÈ›ie sau a dopurilor de urechi pentru copiii sub 10 ani.

 

Organizatorii nu încurajează prezenÅ£a copiilor foarte mici la astfel de evenimente, unde limita de decibeli ar putea crea efecte negative asupra auzului copiilor, motiv pentru care în spaÈ›iul rezervat evenimentului ARTmania Evenings este interzis accesul cu cărucioare pentru copii.

 

Accesul tinerilor participanÈ›i cu vârste cuprinse între 12 È™i 16 ani se realizează în baza unui bilet valid È™i este permis doar dacă sunt însoÈ›iÈ›i de o persoană adultă cu un bilet valid.

 

Reguli foto-video pentru publicul general. Este permis accesul în zona de eveniment cu camere foto cu obiective detaÈ™abile de mici dimensiuni, indiferent dacă sunt profesionale sau nu, însă fără a folosi bliÈ›ul È™i nici modul „filmare”. În caz contrar, supraveghetorii vor interveni pentru a notifica È™i clarifica posibilele neînÈ›elegeri ale restricÈ›iilor comunicate. Va rămâne interzis accesul cu orice fel de trepiede, aparate de filmat (camere video) È™i alte accesorii, în special de dimensiuni mari. Intrarea cu obiecte de valoare în incinta evenimentului sau lăsarea lor în grija altor persoane rămâne în răspunderea exclusivă a proprietarului. Folosirea bliÈ›urilor este strict interzisă.  

 

Alimente şi băuturi

În perimetrul evenimentului este interzis accesul cu alimente È™i băuturi achiziÈ›ionate din afara locului de desfășurare al evenimentului, respectiv Quantic Club din BucureÈ™ti. Quantic Club, unde se va Å£ine evenimentul, va pune la dispoziÈ›ia participanÈ›ilor un meniu variat de mâncare È™i băuturi adaptate tuturor gusturilor È™i vârstelor, aÈ™a cum È™i-a obiÈ™nuit deja clienÈ›ii, meniu care va disponibil pe întreaga durată a evenimentului.

 

Participanţii la eveniment trebuie să se supună controlului corporal sumar.

 

Organizatorii îÈ™i rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor violente sau aflate într-o stare avansată de ebrietate sau a copiilor ÅŸi minorilor neînsoÈ›iÈ›i de un adult.

 

Obiecte interzise

Este interzis accesul cu orice obiecte contondente sau care pot fi considerate periculoase, produse de consum aduse din afara zonei festivalului [exemple: alimente, băuturi răcoritoare (inclusiv apă), băuturi alcoolice], substanÈ›e psihoactive, orice fel de obiecte contondente sau care pot fi considerate periculoase, arme albe, bricege, lanÈ›uri etc., materiale, substanÈ›e sau produse pirotehnice/ toxice, spray-uri (inclusiv spray-uri pentru autoapărare), orice fel de recipiente de sticlă (inclusiv sticle de parfum ori de cremă) sau de metal, produse cosmetice ce conÈ›in lichide inflamabile, lasere sau lampioane chinezeÈ™ti, bidoane de plastic, cutii de conserve, cutii de băutură, umbrele (pliabile sau nu), È™i banner-e susÈ›inute de beÅ£e, aparate de filmat È™i alte accesorii, în special de dimensiuni mari, orice fel de trepiede, bliÈ›uri detaÈ™abile (fiind interzisă orice fel de fotografiere realizată cu bliÈ› sau printr-o altă modalitate care poate deranja bunul mers al evenimentului sau pe ceilalÈ›i participanÈ›i), orice fel de substanÈ›e interzise prin lege.

 

Accesul cu animale de companie nu este permis în perimetrul evenimentului.

 

Regulile sanitare aplicate în cadrul evenimentului ARTmania Evenings vor fi cele aflate în vigoare la momentul datei evenimentului, stabilite în acord cu reglementările legale de la acel moment, precizări care vor putea fi consultate în regulamentul de eveniment disponibil pe artmaniafestival.ro

 

 

Regulamentul complet al evenimentului* poate fi consultat accesând https://artmaniafestival.ro/ro/regulament-artmania-evenings.html

 

* Regulamentul poate suferi schimbări/ completări în funcÅ£ie de modificarea condiÅ£iilor de către autorităţi, modificări ce pot surveni până la momentul desfăşurării evenimentului ÅŸi care vor fi reflectate în prezentul regulament.

 

Abonamentele ARTmania Evenings pot fi achiziţionate de pe artmaniafestival.ro la preţul de 150 de lei/ buc., pentru acest eveniment fiind disponibile 300 de buc. De asemenea, de pe artmaniafestival.ro pot fi luate şi bilete pe zi, la preţul de 70 lei/ buc., fiind disponibile 200 de buc. per zi de eveniment.

Facebook Twitter MySpace  
 

Lasa un comentariu: (max. 1800 caractere)

Nume:   Antispam:  

Niciun comentariu!

Articole relative:

Instalația artistică ALL THE SUNS la Opera Națională Română Cluj-Napoca
Instalația artistică ALL THE SU...
Publicat in: 22.09.2021, Ora: 13:44PM
2021.SEP.11-12. B. Arenele Romane. Maximum Rock Festival
2021.SEP.11-12. B. Arenele Romane. Max...
Publicat in: 26.07.2021, Ora: 17:10PM
David Cristian. noul membru CARGO
David Cristian. noul membru CARGO...
Publicat in: 22.07.2021, Ora: 14:03PM
2021.AUG.6-8. Festivalul de arte vechi
2021.AUG.6-8. Festivalul de arte vechi...
Publicat in: 22.07.2021, Ora: 13:52PM
2021.SEP.18. CJ. DISCOTECA ’80
2021.SEP.18. CJ. DISCOTECA ’80...
Publicat in: 04.07.2021, Ora: 16:28PM
2019.OCT.10. B. Quantic Club. E-an-na. Nesfarsite
2019.OCT.10. B. Quantic Club. E-an-na....
Publicat in: 05.10.2019, Ora: 06:05AM
2019.OCT.4. CJ. Form Space. Dirty Shirt
2019.OCT.4. CJ. Form Space. Dirty Shir...
Publicat in: 30.09.2019, Ora: 06:52AM
2019.SEP.27. B Quantic Club. Kimbra
2019.SEP.27. B Quantic Club. Kimbra...
Publicat in: 22.09.2019, Ora: 06:53AM
2019.SEP.28. B. Quantic Club. Stoned Jesus by SoundArt
2019.SEP.28. B. Quantic Club. Stoned J...
Publicat in: 08.06.2019, Ora: 06:07AM
2019.IUN.4. B. Quantic Club. Elder, Cardinal
2019.IUN.4. B. Quantic Club. Elder, Ca...
Publicat in: 29.05.2019, Ora: 06:01AM
Acasa | Contact | Disclaimer | Blog | RSS Feed • CLICKZOOMBYTES © 2010-2024 • Revista De Muzica Online