• czb.ro
Byte. Stiri

COMA X MIHAELA GLÄ‚VAN

Publicat in: 01.08.2019, 06:34AM
Autor: Richard Constantinidi
Comentarii: 0
Vizualizari: 613
Etichete: Coma, Coma X Mihaela GlĂvan, Mihaela GlĂvan
COMA X MIHAELA GLÄ‚VAN

Mihaela Glăvan È™i COMA au lansat colecÈ›ia capsulă COMA X MIHAELA GLÄ‚VAN, într-un manifest creativ despre identitate muzicală È™i design urban. ColecÈ›ia reflectă intersecÈ›ia celor două personalități artistice ale autorilor – muzicală È™i fashion – într-o expresie senzorială modernă È™i sensibilă.

ColecÈ›ia capsulă semnată Mihaela Glăvan x COMA porneÈ™te de la nevoia de exprimare È™i regenerare a omului modern; căutările, victoriile sau înfrângerile acestuia sunt dramatizate într-un tablou de piese articulate pe două registre – o zonă minimalistă de sneakers din piele all-black “with the COMA touch” È™i o zonă artistică mai complexă, cu imagini alb negru din concertele formaÈ›iei.
 
Caută-n mine fără să-mi spui… 
Unele drumuri sunt prea scurte pentru prea multe de ascuns… 
Norii se-nclină când din lacrimi ies scântei…
…sunt câteva dintre versurile care apar printate pe sneakersi sau în interiorul pantofilor, pe bran’ul acestora.
 
ColecÈ›ia reuneÈ™te 5 modele de sneakersi unisex, 2 în zona minimalistă È™i 3 în cea complexă, având aproximativ aceeasi structura: slip-on, sneakers È™i gheată.  Complementar, a fost dezvoltat un model de geantă tip borsetă, urmând două abordări stilistice diferite: una în zona minimalistă È™i alta mai elaborată, cu print alb negru pe textil È™i broderie de culoare roÈ™ie
 
În urmă cu un an, lansarea colecÈ›iei Mihaela Glăvan de primăvară-vara 2018 a avut loc în cadrul unui eveniment în care formaÈ›ia COMA a cântat live, iar actriÈ›e din noul val de talente au defilat pe muzica lor.
 
"Colaborarea cu Mihaela Glăvan ne bucură È™i ne onorează. Piesele acestei colecÈ›ii au devenit o nouă oglindă care ne reflectă muzica, iar sentimentul este unul uimitor. Cu atât mai mult cu cât cei care ascultă muzica noastră cu plăcere ne vor “purta” versurile pe drumurile pe care le aleg", au declarat membrii COMA.
 
"A fost un moment frumos È™i emoÈ›ionant pentru mine, întrucât au acceptat cu bucurie această propunere È™i am creat împreună o experiență senzorială fantastică. De ani de zile merg la concertele lor È™i mă bucur de energia pe care o transmit prin muzică, iar de curând m-au inspirat să dezvolt această colecÈ›ie. Cred cu tărie că ceea ce gândim È™i suntem, muzica pe care o ascultăși piesele pe care le purtăm sunt legate de fire nevăzute ale emoÈ›iei umane. Cu ocazia acestei colecÈ›ii, am ales să le explorez, iar rezultatul este unul spectaculos"explică Mihaela Glăvan.
 

ColecÈ›ia semnată COMA X Mihaela Glăvan este disponibila online in magazinul www.mihaelaglavan.ro si poate fi vizionată în showrooom-ul designerului din Strada Sabinelor 104, Bucuresti.


Despre COMA
 
Una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din România, Coma s-a infiinÈ›at la începutul anilor 2000. De-a lungul a 19 ani de activitate, Coma are în palmares 4 albume de studio (Somn 2001, Nerostitele 2006, Coma Light 2008, Orizont 2016) susÈ›inute de piese precum: “Bruzli Vs vandam”, “Nu vreau fetiÈ›o casă”, “Stai”, “În mine în È™oaptă”, “Coboară-mă-n rai”, “Cântă-mi povestea”, “Un semn", “Chip”, “Document” sau “Cel mai frumos loc de pe pământ”. Printre momentele importante ale trupei s-au numărat colaborarea cu Bill Gould (Faith No More) pe piesa "Mai presus de cuvinte” È™i concertul de lansare al albumului Orizont la Arenele Române, care a fost Sold Out. În  Noiembrie 2017 lansează alături de Greenpeace varianta acustică a piesei  ”Cel mai frumos loc de pe pământ”.  Coma a cântat în deschiderea concertelor unor trupe/artiÈ™ti precum Linkin Park, Korn, Deftones, Incubus Sepultura, Ozzy OsbourneTherapy?, Soulfy, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More), Born from Pain, Skunk Anansie, Biohazard si Dog Eat Dog
 
COMA înseamnă:
Cătălin Chelemen (voce)
Dan Costea (voce, chitară)
Răzvan Albu (tobe)
Sorin Petrescu (chitară bas)
Răzvan Rădulescu (DJ Hefe-scratchuri, efecte, keys)
Matei Tibacu-Blendea (chitară).
 
Facebook: www.facebook.com/comaband
Instagram: www.instagram.com/comaband/
Video: https://www.youtube.com/user/comaofficial
 
Despre Mihaela Glavan
 
Mihaela Glăvan este designerul din spatele brandului de încălțăminte & genÈ›i care-i poartă numele. Brandul s-a lansat în anul 2003 È™i a devenit în scurt timp unul dintre cele mai importante branduri româneÈ™ti de încălțăminte È™i marochinărie din È›ară.
Cu un design minimalist, smart – arhitectural, piesele Mihaela Glăvan se disting prin complexitatea È™i diversitatea croiurilor, rafinamentul cromatic È™i calitatea materialelor.
Pantofii Mihaela Glăvan sunt realizaÈ›i în exclusivitate în propriul atelier de producÈ›ie, situat în BucureÈ™ti, È™i sunt exportaÈ›i în întreaga lume.
 
Facebook: https://www.facebook.com/MihaelaGlavan/
Instagram: https://www.instagram.com/mihaelaglavan/
Facebook Twitter MySpace  
 

Lasa un comentariu: (max. 1800 caractere)

Nume:   Antispam:  

Niciun comentariu!

Articole relative:

Instalația artistică ALL THE SUNS la Opera Națională Română Cluj-Napoca
Instalația artistică ALL THE SU...
Publicat in: 22.09.2021, Ora: 13:44PM
2021.SEP.11-12. B. Arenele Romane. Maximum Rock Festival
2021.SEP.11-12. B. Arenele Romane. Max...
Publicat in: 26.07.2021, Ora: 17:10PM
David Cristian. noul membru CARGO
David Cristian. noul membru CARGO...
Publicat in: 22.07.2021, Ora: 14:03PM
2021.AUG.6-8. Festivalul de arte vechi
2021.AUG.6-8. Festivalul de arte vechi...
Publicat in: 22.07.2021, Ora: 13:52PM
2021.SEP.18. CJ. DISCOTECA ’80
2021.SEP.18. CJ. DISCOTECA ’80...
Publicat in: 04.07.2021, Ora: 16:28PM
2019.NOV.7. B. Club Control. COMA, Mountains On My Back
2019.NOV.7. B. Club Control. COMA, Mou...
Publicat in: 02.11.2019, Ora: 06:09AM
CLIP NOU. Coma. Icar
CLIP NOU. Coma. Icar...
Publicat in: 26.12.2018, Ora: 06:32AM
Coma. Icar
Coma. Icar...
Publicat in: 10.12.2018, Ora: 06:34AM
Implant Pentru Refuz. Cer-Pământ
Implant Pentru Refuz. Cer-Pământ...
Publicat in: 03.12.2018, Ora: 06:32AM
TRUPÄ‚ NOUÄ‚. The Details
TRUPÄ‚ NOUÄ‚. The Details...
Publicat in: 11.06.2018, Ora: 06:22AM
Acasa | Contact | Disclaimer | Blog | RSS Feed • CLICKZOOMBYTES © 2010-2024 • Revista De Muzica Online