• czb.ro
Byte. Stiri

NOU ALBUM. CodeRed. Dominions of Our Deceitful Beliefs

Publicat in: 14.02.2018, 06:10AM
Autor: Richard Constantinidi
Comentarii: 0
Vizualizari: 467
Etichete: Codered, Dominions Of Our Deceitful Beliefs, Loud Rage Music
NOU ALBUM. CodeRed. Dominions of Our Deceitful BeliefsGrupul Death Metal brasovean CodeRed publica o noua piesa, Burning Wrath (https://www.youtube.com/watch?v=2mMVm9lUaaQ), extrasa de pe urmatorul material, o versiune remasterizata si imbunatatita a albumului de debut Dominions of Our Deceitful Beliefs, preconizat a fi lansat pe 26 Februarie in colaborare cu Loud Rage Music. Pre-comenzi pentru Dominions of Our Deceitful Beliefs sunt acum disponibile aici:

– CD: http://shop.loudragemusic.com/codered-dominions-of-our-deceitful-beliefs
– digital: https://loudragemusic.bandcamp.com/album/codered-dominions-of-our-deceitful-beliefs-remastered

Iata ce au avut de declarat cei patru membri ai trupei despre noul material:

Armand Niculescu: Am muncit mult la proiectul asta. Fiecare pasaj a fost pus acolo unde trebuie, nimic n-a fost intamplator. Am ales calitatea in locul cantitatii si a iesit ceva de care personal sunt foarte mandru. Fiecare membru al trupei a avut o contributie valoroasa la produsul final, au fost 4 personalitati diferite si complementare care s-au imbinat perfect.

Andrei Calmuc: Cand ne-am apucat de "Dominions of Our Deceitful Beliefs" nu stiam unde vom ajunge in plan compozitional. Mixtura de idei implementata in piese de mine, Armand si Septimiu a facut cred ca acest material sa sune deosebit. De asemenea cooptarea lui Ioan "John" Campian la bas a facut ca acest album sa sune asa cum ne doream din toate punctele de vedere. Pentru fani ai trupelor Nile, Morbid Angel, Deicide, Death sau Pestilence cred ca materialul va starni interes, mai ales acum in faza remasterizata care contine si un bonus track in aceiasi maniera.

Ioan “John” Campian: Am intrat in acest proiect manat de entuziasm, pentru ca era primul proiect in care participam ca basist si pentru ca imi placea modul in care au fost gandite si scrise piesele. Cand am intrat in trupa cea mai mare parte a materialului fusese conturata, iar eu am primit mana libera in a scrie liniile de bas. Sunt mandru de rezultatul final din punct de vedere al conceptului muzical unitar unde toate ideile au fost turnate intr-o forma solida si compacta. De la simplitatea zdrobitoare a piesei "Above Desolation" la compozitia complexa a "The Sixth Sun", fiecare piesa are propria ei poveste pe care va lasam sa o descoperiti, acum intr-o versiune proaspata, remixata si remasterizata.

Septimiu Harsan: “Dominions of Our Deceitful Beliefs” e, in mintea mea, rezultatul unei suprapuneri perfecte a viziunilor si intentiilor membrilor CodeRed asupra a ceea ce trebuia sa insemne primul material full-length al trupei si, imi vine sa zic, chiar vizavi de ce reprezinta metalul extrem in general. Toti cei care eram in trupa la momentul compozitiei – Andrei, Armand si eu – am avut contributii pe care le vad nu doar substantiale, ci si perfect compatibile, asa incat piesele suna cam ca si cum ar fi fost scrise de un singur om. Asta cred ca arata in ce masura suntem, muzical vorbind, in acelasi film si ce fel de chimie exista intre noi cand ne adunam fortele ca sa scriem piese. Iar venirea ulterioara a lui John in trupa si felul in care el s-a ocupat de liniile de bas e inca o secventa exact din acelasi film, pentru ca si John intelege si simte death metalul la fel ca noi. Cred sincer ca tipul asta de coeziune creativa e un lucru rar. 

Ca fapt divers, Septimiu Harsan, impreuna cu Calin Paraschiv de la Necrovile/Clitgore, sunt acum membri permanenti ai legendarului grup olandez Pestilence, pregatindu-se pentru primul turneu mondial in noua formula!


Contacte:

CodeRed
http://www.codered.ro/
http://www.facebook.com/coderedro
Facebook Twitter MySpace  
 

Lasa un comentariu: (max. 1800 caractere)

Nume:   Antispam:  

Niciun comentariu!

Articole relative:

Instalația artistică ALL THE SUNS la Opera Națională Română Cluj-Napoca
Instalația artistică ALL THE SUNS la...
Publicat in: 22.09.2021, Ora: 13:44PM
2021.SEP.11-12. B. Arenele Romane. Maximum Rock Festival
2021.SEP.11-12. B. Arenele Romane. Max...
Publicat in: 26.07.2021, Ora: 17:10PM
David Cristian. noul membru CARGO
David Cristian. noul membru CARGO...
Publicat in: 22.07.2021, Ora: 14:03PM
2021.AUG.6-8. Festivalul de arte vechi
2021.AUG.6-8. Festivalul de arte vechi...
Publicat in: 22.07.2021, Ora: 13:52PM
2021.SEP.18. CJ. DISCOTECA ’80
2021.SEP.18. CJ. DISCOTECA ’80...
Publicat in: 04.07.2021, Ora: 16:28PM
NEW RELEASE. Váthos. Underwater
NEW RELEASE. Váthos. Underwater...
Publicat in: 04.05.2020, Ora: 06:40AM
NEW RELEASE. COMMAND THE MACHYNE
NEW RELEASE. COMMAND THE MACHYNE...
Publicat in: 03.05.2020, Ora: 06:34AM
NEW SINGLE & VIDEO. KATHAROS XIII. Vidma
NEW SINGLE & VIDEO. KATHAROS XIII. Vid...
Publicat in: 11.12.2019, Ora: 06:02AM
Oradenii DECAY prezinta o noua piesa si titlul urmatorului album
Oradenii DECAY prezinta o noua piesa s...
Publicat in: 02.12.2019, Ora: 06:04AM
PIESĂ NOUĂ. KATHAROS XIII, Vidma
PIESĂ NOUĂ. KATHAROS XIII, Vidma...
Publicat in: 22.11.2019, Ora: 06:05AM
Acasa | Contact | Disclaimer | Blog | RSS Feed • CLICKZOOMBYTES © 2010-2023 • Revista De Muzica Online