• czb.ro
Click. Industrie

26.MAI.2016. GBOB WORLD FINAL. Worldwide Audience Vote

Publicat in: 19.04.2016, 11:06AM
Autor: Richard Constantinidi
Comentarii: 0
Vizualizari: 1021
Etichete: Audience Vote Worldwide, Livestream Tickets
26.MAI.2016. GBOB WORLD FINAL. Worldwide Audience Vote

26.MAI.2016. GBOB WORLD FINAL. Worldwide Audience Vote

(Finala mondială GBOB 2016: Votul publicului din întreaga lume)

Hteththemeth (Brașov) reprezintă România la Finala mondială GBOB 2016 la Berlin!


PREGĂTEȘTE-TE SĂ FII MIȘCAT DE MUZICĂ!

"Muzica nu trebuie să fie interpretată cu o precizie matematică; ea trebuie însă să sune așa cum îți dorești să sune - în felul în care ești inspirat, posedat și înfuriat de note."

- Dave Grohl (Foo Fighters)


Într-o lume a cărei industrie muzicală a devenit șablonizată și plasticată, GBOB - campionatul mondial de muzică, independent, dedicat formațiilor LIVE care-și promovează propriile compoziții - intenționează să renască spiritul vremurilor când singura grijă a artiștilor era să-și etaleze talentul pe scenă, prin recitaluri motivante și convingătoare.


Formațiile finaliste din Australia, Austria, Republica Cehă, Danemarca, Elveția, Germania, Grecia, Republica Moldova, Norvegia, Polonia, Regatul Unit, România, Serbia, Singapore și Ucraina se pregătesc pentru Bătălia mondială a Formațiilor care va avea loc joi 26 mai 2016 la sala de spectacole So36 din Berlin (capitala Germaniei) - la evenimentul anual: The Global Battle of the Bands WORLD FINAL


VOTUL TĂU CONTEAZĂ!


În timpul competiției, prin Livestream sau în sala de concerte de la So36 din Berlin, votează cu cele 3 formații pe care le consideri cele mai convingătoare. Alături de cei 4 membrii ai Juriului, votul TĂU va determina cine va fi câștigătorul Marelui Premiu la 2016 GBOB World Final. Audience Vote WORLDWIDE (Votul Spectatorilor pe plan mondial) va avea o pondere de 20% din scorul final al competiției.

Mai multe informații aici: http://gbobunited.com/worldfinalberlin


BILETE LA SO36:

10 Euro 


BILETE PENTRU LIVESTREAM:

Early Bird Promo: 5 USD până în 13 mai

Prețul normal: 8 USD după 13 mai


LIVESTREAM TICKETS (biletele pentru Livestream) vor putea fi cumpărate în curând!

Înscrie-te pentru a urmări Finala mondială ONLINE înainte de 13 mai ca să poți cumpăra biletul de vizionare pe net la preț redus:

https://gbobworldwide.typeform.com/to/Fth8rR


--- 

Pentru prima dată, GBOB încearcă organizarea votului online pe plan mondial (joi 26 mai). Datorită faptului că se va face Livestreaming-ul spectacolului, lumea de pe întreaga planetă care poate urmări Finala mondială GBOB 2016 în direct (în sală, pe baza biletelor cumpărate sau de acasă online, pe baza accesului la Livestreaming) va putea să își voteze preferații după ce a urmărit recitalurile finalistelor.


Cum funcționează sistemul:

1) Cine poate vota? Pot vota cei din jurul lumii care urmăresc spectacolul în direct din sala de spectacol (Concert Goers) sau prin Livestreaming (Online Viewers).

2) Ce se votează? Audiența / spectatorii trebuie să aleagă TREI FORMAȚII ale căror recitaluri au impresionat (aici nu contează ordinea preferințelor). Trebuie specificate TREI FORMAȚII, nu doar una sau două! …altfel votul nu se validează.

3) Când se votează? Se votează imediat după ce s-au încheiat recitalurile din concurs. Se va vota timp de 15-20 de minute.

4) Unde se votează? Votul se contorizează prin aplicația mobilă sau website. 

5) Cum se votează? Fiecare persoană poate să voteze o singură dată. Nimeni nu poate vota de mai multe ori. Pentru a ne asigura de asta, vom face verificări de identitate aleatorii prin email, așa cum procedează google și facebook.


Audience Vote Worldwide (Votul audienței pe plan global) va conta ca al cincelea membru din juriu. Pe lângă cei 4 membrii din Juriu, ponderea publicului este de 20%.

Sistemul este gândit în așa fel încât votarea va reflecta nu doar grupurile individuale de fani ale formațiilor, ci valoarea reală a formațiilor care au fost cele mai convingătoare pe scenă.

Ținând cont de amploarea competiției la nivel mondial, organizatorii au încercat să ofere prețul cel mai accesibil tuturor popoarelor pentru votul Livestream. 

Biletele pentru cei care vor să urmărească spectacolul online costă 5 usd în această perioadă - dar se va majora la 8 usd pentru cei care se înscriu după 13 mai.


BILETE LA SO36:

10 Euro 


BILETE PENTRU LIVESTREAM:

Early Bird Promo: 5 USD până în 13 mai

Prețul normal: 8 USD după 13 mai


LIVESTREAM TICKETS (biletele pentru Livestream) vor putea fi cumpărate în curând!

Înscrie-te pentru a urmări Finala mondială ONLINE înainte de 13 mai ca să poți cumpăra biletul de vizionare pe net la preț redus:

https://gbobworldwide.typeform.com/to/Fth8rR


Invitatul special al evenimentului este campioana ediției GBOB 2015, Triana Park din Lituania.


Melomanii adevărați avizi de concerte LIVE sunt invitați la sala de spectacole cu tradiție, SO36, joi 26 mai, la Berlin!

Facebook Twitter MySpace  
 

Lasa un comentariu: (max. 1800 caractere)

Nume:   Antispam:  

Niciun comentariu!

Articole relative:

Finala GBOB România 2016
Finala GBOB România 2016...
Publicat in: 14.12.2016, Ora: 14:00PM
Eurock Christmas
Eurock Christmas ...
Publicat in: 06.12.2016, Ora: 09:56AM
RECORD ABSOLUT de PREMII la un CONCURS NAȚIONAL de muzică
RECORD ABSOLUT de PREMII la un CONCURS...
Publicat in: 01.11.2016, Ora: 08:18AM
Semifinala GBOB Banat. Forța Destinului
Semifinala GBOB Banat. Forța Destinul...
Publicat in: 18.10.2016, Ora: 07:05AM
ÎN PREMIERĂ la Suceava. Semifinala GBOB Bucovina
ÎN PREMIERĂ la Suceava. Semifinala G...
Publicat in: 12.09.2016, Ora: 14:35PM
Acasa | Contact | Disclaimer | Blog | RSS Feed • CLICKZOOMBYTES © 2010-2023 • Revista De Muzica Online