• czb.ro
Zoom. Artist. Strain

Darkness Falls. DK

Publicat in: 21.01.2011, 10:26AM
Autor: Richard Constantinidi
Comentarii: 0
Vizualizari: 957
Etichete: Anders Trentemøller, Ane Trolle, Darkness Falls, Det Kongelige Spektakel, Dj Sensimilla, Dulfedettes, Dullen & Dyken, Favelachic, Hfn Music, Ina Lindgreen, Jaconfetti, Josephine Phillip, The Rainbow Express
Darkness Falls. DK

Darkness Falls

  • An înfiinţare: 2009
  • Localitate: Copenhaga, Danemarca
  • Gen Muzical: rock alternativ

---

Sunete: Rockul tradiţional este contopit cu aranjamente muzicale contemporane de către duetul din Copenhaga pentru a dezlănţui un peisaj dinamic şi divers de ritmuri atmosferice post punk punctate de chitări distorsionate în stilul anilor 60, clape bântuitoare, tobe grele şi voci contrastante numit de către producători melodic noise pop.

---

Josephine Phillip a fost apreciată în mai multe ţări alături de Ane Trolle la JaConfetti. Un proiect mai actual ar fi The Dulfedettes, un alt duet, cu Maria Schlüter. Josephine Phillip a compus şi a cântat cu diverse proiecte daneze, cea mai recentă colaborare urmând să apară pe cel de al doilea album semnat Anders Trentemøller în luna mai (compozitor, producător şi remixer de renume în Danemarca).

---

Ina Lindgreen a cântat deasemenea în mai multe proiecte în ultimul deceniu, printre care şi trupa ska de fete, Favelachic. Aici se cunoaşte cu Josephine Phillip, iar în 2009 le vine ideea de a înfiinţa un nou proiect muzical, Darkness Falls.

Producătorul Anders Trentemøller a colaborat cu Josephine Phillip la noul său album solo, a ascultat câteva din piesele compuse alături de proiectul ei, i-a plăcut ce a auzit - şi semnează duetul feminin. Urmează lansarea primului EP (omonim, 12“ / digital) Darkness Fall, în 7 martie prin hfn music.

Tracklist

  • A1: Noise On The Line
  • A2: Hey!
  • B1: Strangers Coming
  • B2: Paradise Trilogy II

---

Pentru a promova EP-ul, se va lansa şi un videoclip pentru piesa Hey!

---

Componenţa

  • Josephine Philip (solistă, keyboard)

  • Ina Lindgreen (chitară, chitară bas)

---

www.myspace.com/darknessfallsmusic

---

www.hfn-music.com

---

---

Mai multe despre Josephine Philip

Solistă, MC, DJ şi compozitoare, artista este pricepută la teatru de păpuşi şi este designer de modă din articole second-hand (la magazinul Nørrebro din Copenhaga).

---
Josephine Philip a fost solista trupei ska de fete Favelachic (cu care a debutat la clubul defunct Ungdomshuset în 2003).

---

Alături de DJ Sensimilla, a format apoi duetul dance Dullen & Dyken, cu care a reuşit să cânte în mai multe cluburi din Germania şi Suedia, pe lângă casă. Vocea ei era apreciată, iar solista a intrat mai departe în contact cu alţi DJ, care au invitat-o în proiectele lor şi cu care a călătorit prin mai multe cluburi din jurul lumii.

---

În 2006 Josephine Philip înfiinţează duetul JaConfetti alături de solista (freestyle MC) Ane Trolle, cu care lansează albumul The Rainbow Express în august 2007. Genurile abordate aici sun hip hop experimental, breakbeats, dub/reggae, electro şi drum’n’bass. Cele două single-uri au succes la radio în Danemarca, iar clipul Step Up este premiat ca fiind Best music video la Danish Music Awards 2008.

---

Alături de DJiţa Maria Schlüter (aka. Mary) se formează un duo de DJ, Dulfedettes,  care promovează surf rock, swing şi rock'n'roll.

În paralel cu cariera muzicală, Josephine Philip este un puppet master, mânuind păpuşa Habibi şi împrumutând vocea personajului principal din emisunea de copii TV Det Kongelige Spektakel, pe postul naţional DR 1 (înainte de asta mânuia păpuşa Gitte în emisiunea Carsten & Gitte).

---

www.myspace.com/josephinephilip

---

www.myspace.com/dulfedettes

www.myspace.com/jaconfetti


Facebook Twitter MySpace  
 

Lasa un comentariu: (max. 1800 caractere)

Nume:   Antispam:  

Niciun comentariu!

Articole relative:

Milan Rakić (Exit Fest, Revolution Festival)
Milan Rakić (Exit Fest, Revolution Fe...
Publicat in: 08.10.2016, Ora: 06:09AM
Graham Robinson (UK)
Graham Robinson (UK) ...
Publicat in: 20.08.2016, Ora: 12:29PM
Crossover (Miskolc, HU)
Crossover (Miskolc, HU)...
Publicat in: 18.07.2016, Ora: 06:24AM
Nest of Plagues (Budapest, HU)
Nest of Plagues (Budapest, HU)...
Publicat in: 30.06.2016, Ora: 06:31AM
Eufobia (Bulgaria)
Eufobia (Bulgaria)...
Publicat in: 19.05.2016, Ora: 06:39AM
NOU SINGLE. Anders Trentemøller
NOU SINGLE. Anders Trentemøller...
Publicat in: 25.04.2012, Ora: 12:27PM
Oliver Huntemann. Paranoia
Oliver Huntemann. Paranoia...
Publicat in: 17.10.2011, Ora: 07:00AM
Acasa | Contact | Disclaimer | Blog | RSS Feed • CLICKZOOMBYTES © 2010-2018 • Revista De Muzica Online