• czb.ro
Click. Industrie

2010.DEC.19.CJ. Premiile Irish & Music Pub, Editia I, 2010

Publicat in: 06.01.2011, 09:28AM
Autor: Richard Constantinidi
Comentarii: 5
Vizualizari: 1446
Etichete: Alexandra Alexa, Cjhc, Emeric Imre, Ioan Bungardean, Ioan Onisor & Ionut Mangu, Wax Muppet
2010.DEC.19.CJ. Premiile Irish & Music Pub, Editia I, 2010 La Premiile Irish&Music Pub 2010, s-a confirmat zvonul pe care-l auzisem cu o săptămână înainte, despre ediţia 2 a festivalului New Wave. Din câte am înţeles, se doreşte ca festivalul să fie organizat într-un weekend din luna martie şi va fi extins în 4 locaţii diferite.

---

În prologul articolului care va prezenta Iniţiativele pozitive a cluburilor clujene din 2010, prezentăm aici probabil cea mai frumoasă iniţiativă: Premiile Irish&Music Pub (19.12.2010). Mult amânată ca eveniment, Irish&Music Pub Cluj este primul club care organizează aşa ceva (probabil din toată România), iar premiile gândite de designerul Paul Bucovesan şi directoarea de PR, Alexandra Alexa, complementează instinctiv activitatea culturală concertistică complexă a metropolei clujene din 2010. Cantitatea şi diversitatea de evenimente culturale urbane organizate la Cluj în toamna 2010 au adus oraşul pe locul 2 ca centru de activitate culturală în România, după capitală.

---

Preluat din comunicatul oficial:

Ne propunem ca aceasta initiativa sa se transforme intr-o actiune anuala, Premiile Irish&Music Pub devenind in timp o emblema a localului.

---

Dorim pe aceasta cale sa multumim totodata tuturor celor care au sprijinit acest eveniment: Delroti, Brinel, Fast Print, Lenatex, Ursus, Ballantines, precum si partenerilor nostri: Cluj Life, CZB, Evenimente in Cluj, Flip Flop, Folkblog, Iconcert, Orasul Cluj, Partytude, Pentru Clujeni, Scope.ro, Welcome2Cluj si Zile si Nopti.

---

Premiile ... si Wax Muppet...

Paul Bucovesan: Am vrut sa le dam premiu pentru debut.

Si l-ar fi meritat exact la fel de mult ca Fluturi pe Asfalt. Dar atitudinea lor e o problema. Eu nu sunt ferm convins ca ei stiu ce publicitate negativa fac in jurul lor. Eu cand am discutat cu el (Vladimir), mi-a transat toate relatiile care le aveam. L-as fi putut ajuta pe mai multe legaturi (Irish, BHCB poate, Independent Music Resistance de ce nu?), dar el mi-a taiat macaroana si in juma de ora si-a exprimat foarte lejer dispretul fata de acesti organizatori. Oricum, am zis ca astept un prim concert sa ii si aud. Si i-am auzit la Concertul de lansare a websaitului www.czb.ro si mi-au placut foarte mult. Dar atitudinea lor ma sperie, la propriu.

Am uitat ca a fi grunge inseamna asta.

Asa era si Kurt Cobain, asa erau si Pixies si asa era si Mudhoney.

Problema e ca toti cei enumerati sunt legende, in timp ce Wax Muppet sunt la inceput de drum si nu cred ca isi permit sa-si asume deja aceasta identitate. So, nu am vrut sa-i bagam la debut din cauza ca ei nu au o atitudine pozitiva, nu sunt deschisi si ar fi in stare sa zica ca-si bat pxla de Irish pe scena, fara nicio remuscare.

---

O alta problema mi s-a parut prietena-impresar. Nici o afacere nu poate sa mearga mai prost decat daca te incurci cu cei din interior. Pana la urma este vorba de o afacere, si seful lor este prietena lui Vladimir ...pe care o respect ca prietena lui, in niciun caz ca impresar.

---

Nu stiu, mi s-a parut paradoxal ca vor sa cante dar se caca pe tine si tot ce le sta in cale. Si oricat ofera textul orice fel de publicitate e tot publicitate, negativismul care il invart in jurul lor este foarte daunator inclusiv carierei lor. De asta ar trebui sa se ocupe impresarul, nu sa-i incurajeze ca e OK sa te caci in ea industrie muzicala doar pentru ca esti grunge. Oricat de grunge vrei sa fii - si esti, este o mare diferenta intre prezenta si atitudine scenica, si complet alta fata de cei care ar putea sa te ajute. Si o ultima chestie: poate Kurt Cobain a reusit, dar publicul american e experimentat, pe cand publicul roman e conservator, asculta cu placere coveruri de heavy metal si au destui nesimtiti in industrie (alde Despot si Amariei...) ...

---

Continuam cu Premiile si Comunicatul Oficial Irish&Music Pub

---

Premiile Irish & Music Pub, Editia I, 2010

Prima editie a Premiilor Irish & Music Pub a avut loc duminica, 19 decembrie 2010, in sala de concerte a localului, la eveniment participand 100 de persoane, reprezentanti ai presei locale, artisti cunoscuti ai scenei muzicale romanesti, si organizatori de evenimente.

---

Obiectivul principal al acestui eveniment a fost crearea unui context in care sa fie reuniti partenerii media ai localului, artistii, care au concertat de-a lungul anilor in Irish & Music Pub si organizatorii, care au adus numeroase trupe pe scena Pub-ului, aceasta ocazie fiind perfecta pentru socializare si petrecerea unei seri de duminica intr-o atmosfera familiala si relaxata. Cel de-al doilea obiectiv urmarit de catre organizatori (Ioan Bungardean - General Manager, Alexandra Alexa - PR & Events si Paul Bucovesan - Graphic Designer) a fost manifestarea unui semn de recunostinta presei, pentru sprijinul acordat in promovarea numeroaselor evenimente desfasurate in 2010 in Irish & Music Pub, artistilor, pentru concertele profesioniste sustinute pe scena Pub-ului si bineinteles organizatorilor, care au facut posibile toate evenimentele din Pub.

---

In ceea ce priveste premiile (oferite de Delroti, Brinel si Ballantines), au existat 4 categorii de premii: presa, artisti, organizatori si premii speciale.

www.youtube.com/Introducerea

---

Iata lista castigatorilor:

1. Parteneri media:

CEI MAI FIDELI – ClujLife

CEI MAI PETRECARETI - Partytude

PARTENERI LA DISTANTA– Iconcert

CLUJENI ADEVARATI– Evenimente in Cluj

CEI MAI „VORBARETI” – Qbox

  • CEI MAI NECRUTATORI – CZB

CEI MAI SCRIITORI – FLIP FLOP

CEI MAI ACTIVI – Orasul Cluj

SUNT SI EI PARTENERII NOSTRI – Pentru Clujeni

VAINVITAM MAI DES IN PUB – Scope.ro

MARILE SPERANTE – Welcome2cluj

CEI MAI „SCUMPI” – Zile si Nopti

FOLKISTI PAN’ LA MOARTE – Folkblog

---

2. Artisti:

CEL MAI BUN DEBUT – Fluturi pe Asfalt

CEI MAI ACTIVI – Ioan Onisor & Ionut Mangu

www.youtube.com/Most Active Band

PREFERATII PUB-ULUI – Grimus

www.youtube.com/Preferatii Localului

CEL MAI BUN CONCERT AL ANULUI – Altar

SARBATORITII ANULUI – Luna Amara

www.youtube.com/AniVersatii

LIFETIME ACHIEVEMENT – Altar

www.youtube.com/Lifetime Achievement

CEI MAI HARDCORE – Guerrillas

www.youtube.com/Hardcore Band

JUNIORII PUB-ULUI - Keep Away

www.youtube.com/Juniorii pubului

---

3. Organizatori:

CEI MAI TINERI – LIVE ENTERTAINMENT

www.youtube.com/New Wave Fest

CEL MAI ACTIV – Emeric Imre

www.youtube.com/Cel mai activ

CEI MAI HARDCORE – CJHC

www.youtube.com/Cei mai Hardcore

CEI MAI COOLTI – Centrul Cultural Francez

CEI MAI PETRECARETI – Huli Buli

CEI MAI UNDERGROUND – BHCB

www.youtube.com/Underground

---

4. Premii Speciale:

PERSOANA FARA DE CARE NU SE POATE: Cristi – Sunet

www.youtube.com/Premiul special

CEL MAI TARE COLECTIV: Echipa Irish & Music Pub

CEA MAI PLACUTA PREZENTA FEMININA: Ioana-Cristina Teodorescu (FlipFlop)

CEL MAI HIPSTER FOTOGRAF: Andrei Amaricai (Cluj Life)

---

Intre pauze au existat doua momente muzicale, oferite de Ioan Onisor & Ionut Mangu, si de doi membri ai trupei Keep Away, care au incantat publicul.

www.youtube.com/Onisor si Mangu Live

www.youtube.com/Keep Away Live

Ne propunem ca aceasta initiativa sa se transforme intr-o actiune anuala, Premiile Irish & Music Pub devenind in timp o emblema a localului.

---

Irish & Music Pub

Str. Horea, nr. 5, Cluj-Napoca

Telefon: 0753.987.783

E-mail: contact@irishmusicpub.ro

www.irishmusicpub.ro

PR & Events. Alexandra Alexa

Telefon: 0733 904 651

---

---

citiţi Partea 1 despre Mimetismele cluburilor clujene din 2010 aici:

http://czb.ro/articol/Premiile Irish&Music Pub 2010

---

citiţi Partea 2 despre Iniţiativele cluburilor clujene peste câteva zile.

Facebook Twitter MySpace  
 

Lasa un comentariu: (max. 1800 caractere)

Nume:   Antispam:  

COMENTARII:

03.02.2011, 21:58PM, scris de dannn
http://www.youtube.com/watch?v=S_NqQSTQGtQ ca sa vezi ca au mai fost, si vor mai fi trupe de 'grunge'. de obicei asa cantau mai toate trupele de liceu acu cativa ani... nu inteleg de ce atata valva pt pustii astia care intr-un an, doi nu o sa mai cante sau so sa cante cu totul altceva.

06.01.2011, 18:35PM, scris de one in the crowd
Cu siguranta antonia esti asa zisa " prietena-impresar" despre care se vorbeste in articol

06.01.2011, 18:11PM, scris de ionut
sa fim seriosi, Fluturi Pe Asfalt au avut o activitate mai sustinuta si si-au format deja un public mai larg decat Wax Muppets. atitudinea de "mi se rupe", gen grunge, nu mai e nici o branza acum si nu mai impresioneaza pe nimeni, nici pe scena, nici pe langa ea. asa ca eu cred ca nu, Wax Muppets nu meritau premiul la fel de mult ca Fluturi Pe Asfalt...

06.01.2011, 17:58PM, scris de Gvsty
Premiile s-au dat in cerc inchis (artisti, presa, organizatori). Cat despre Wax Muppet...daca ai fi citit ca lumea ai fi vazut ca premiul pentru debut a fost dat celor de la Fluturi pe Asfalt...

06.01.2011, 13:40PM, scris de antonia
Frate,eu nici nu am auzit despre premiile astea si habar nu am cand s-au dat.eu i-am vazut pe wax muppet pe scena si nu pot spune ca au o atitudine aroganta.poate ca nu au fost anuntati si de asta n-au venit.baietii chiar canta ok,e ceva unic,e grunge la urma urmei.

Articole relative:

Finala GBOB România 2016
Finala GBOB România 2016...
Publicat in: 14.12.2016, Ora: 14:00PM
Eurock Christmas
Eurock Christmas ...
Publicat in: 06.12.2016, Ora: 09:56AM
RECORD ABSOLUT de PREMII la un CONCURS NAȚIONAL de muzică
RECORD ABSOLUT de PREMII la un CONCURS...
Publicat in: 01.11.2016, Ora: 08:18AM
Semifinala GBOB Banat. Forța Destinului
Semifinala GBOB Banat. Forța Destinul...
Publicat in: 18.10.2016, Ora: 07:05AM
ÎN PREMIERĂ la Suceava. Semifinala GBOB Bucovina
ÎN PREMIERĂ la Suceava. Semifinala G...
Publicat in: 12.09.2016, Ora: 14:35PM
2016.AUG.20-21. Sighetu Marmatiei. Gala Folk Floare de Colt. Ducu Bertzi, Emeric Imre, Vasile Seicaru
2016.AUG.20-21. Sighetu Marmatiei. Gal...
Publicat in: 15.08.2016, Ora: 19:02PM
2016.APR.23. CJ. Winners Tennis Club. Emeric Imre, Gabi Ghita + Lansarea cărții Timpul chitarelor
2016.APR.23. CJ. Winners Tennis Club. ...
Publicat in: 18.04.2016, Ora: 06:12AM
2015.APR.3. Ploiesti. Red Alert. Emeric Imre & Titus Constantin
2015.APR.3. Ploiesti. Red Alert. Emeri...
Publicat in: 30.03.2015, Ora: 03:39AM
2015.FEB.12. TM. 80s Pub. Emeric Imre
2015.FEB.12. TM. 80s Pub. Emeric Imre...
Publicat in: 07.02.2015, Ora: 06:46AM
2014.NOV.13. Ploiesti. Red Alert. Emeric Imre & Titus Constantin
2014.NOV.13. Ploiesti. Red Alert. Emer...
Publicat in: 10.11.2014, Ora: 15:17PM
Acasa | Contact | Disclaimer | Blog | RSS Feed • CLICKZOOMBYTES © 2010-2018 • Revista De Muzica Online