• czb.ro
Zoom. Artist. Strain

Trust

Publicat in: 24.05.2012, 06:43AM
Autor: Richard Constantinidi
Comentarii: 0
Vizualizari: 732
Etichete: Bulbform, Candy Walls, Chrissy E, Dressed For Space, Maya Postepski, Robert Alfons, Sulk, Synth-pop, Toronto, Trst, Trust
Trust

  • Localitate: Toronto (Ontario), Canada
  • An înființare: 2010
  • Gen muzical: synth-pop (concrete, gothic, jungle)

--- 

Alături de Katie Stelmanis, Maya Postepski a înființat Austra în 2009 (în formula căreia a mai fost implicat și Dorian Wolf). Cele două fete din trupă au mai colaborat înainte la Galaxy

--- 

Maya Postepski avea însă și alte idei muzicale pe care le dorea puse în practică; astfel pune bazele proiectului Trust în 2010 (alături de Robert Alfons, cu care se cuplează în toamna 2009), în paralel cu activitatea alături de Austra

Robert Alfons este originar din Winnipeg, Manitoba

--- 

Trust s-a lansat pe plan local (în 2011, la Toronto) cântând în deschidere la Hercules, Love Affair, Glass Candy și Zola Jesus

---  

Este însă de mirare că deși Austra a fost o trupă foarte lăudată de critici în 2011 (cel puțin pe plan local, la Toronto), în 2012 Maya Postepski pune accentul mai mult pe Trust. Cele două formații au multe în comun pe plan muzical, ambele fiind trupe electro-pop cu elemente predominante de goth. Alături de Trust probabil, lucrurile sunt mai ușor de administrat, fiind vorba de un simplu duet.

--- 

În 28.FEB.2012, Trust și-a lansat albumul de debut, TRST, la care există deja un clip pe net (la piesa Bulbform, pe care dacă-l vezi, vei rămâne cu o impresie și mai jalnică față de scena indie sau underground promovată la noi).

--- 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Pqgv65j3uBo

--- 

Încălzindu-se pentru efortul de a pune la punct primul album de studio, Trust apare ca și colaborator pe două piese înregistrate pe albumul celor de la Egyptrixx, Bible Eyes (2011). 

--- 

Discografie

  • Candy Walls (single, 2011)
  • Bulbform (single, 2011)
  • Dressed for Space (single, 2012)
  • Sulk (single, 2012)
  • Chrissy E (single, 2012)
  • TRST (28.FEB.2012)

--- 

Candy Walls was actually the first song Maya and I wrote together the day we met. We wanted to start off with something tender and quieter. 

- Robert Alfons

--- 

Componența

  • Maya Postepski
  • Robert Alfons

Management: Mikey Apples

--- 

ttrustt.com facebook.com/dressedforspace

--- 

http://www.myspace.com/trst

Facebook Twitter MySpace  
 

Lasa un comentariu: (max. 1800 caractere)

Nume:   Antispam:  

Niciun comentariu!

Articole relative:

Milan Rakić (Exit Fest, Revolution Festival)
Milan Rakić (Exit Fest, Revolution Fe...
Publicat in: 08.10.2016, Ora: 06:09AM
Graham Robinson (UK)
Graham Robinson (UK) ...
Publicat in: 20.08.2016, Ora: 12:29PM
Crossover (Miskolc, HU)
Crossover (Miskolc, HU)...
Publicat in: 18.07.2016, Ora: 06:24AM
Nest of Plagues (Budapest, HU)
Nest of Plagues (Budapest, HU)...
Publicat in: 30.06.2016, Ora: 06:31AM
Eufobia (Bulgaria)
Eufobia (Bulgaria)...
Publicat in: 19.05.2016, Ora: 06:39AM
Dekadens. Janin Pasniciuc
Dekadens. Janin Pasniciuc...
Publicat in: 30.01.2013, Ora: 06:42AM
Compact. Turneul canadian
Compact. Turneul canadian...
Publicat in: 31.08.2012, Ora: 10:11AM
Carlo Lio (DJ, Toronto)
Carlo Lio (DJ, Toronto)...
Publicat in: 25.06.2012, Ora: 06:34AM
U.S. Girls
U.S. Girls...
Publicat in: 29.05.2012, Ora: 05:43AM
2011.NOI.12-20. Compact in Canada
2011.NOI.12-20. Compact in Canada...
Publicat in: 11.11.2011, Ora: 15:38PM
Acasa | Contact | Disclaimer | Blog | RSS Feed • CLICKZOOMBYTES © 2010-2017 • Revista De Muzica Online