• czb.ro
Byte. Stiri

ALBUM NOU. Avicii. TIM

Publicat in: 10.05.2019, 06:42AM
Autor: Richard Constantinidi
Comentarii: 0
Vizualizari: 67
Etichete: Avicii, Sos, Tim
ALBUM NOU. Avicii. TIM

„SOS” feat. Aloe Blacc este prima piesă lansată de pe următorul album Avicii, „TIM”, ce va reprezenta o punte de legătură între fani și renumitul producător, compozitor și DJ suedez, a cărui moarte a lăsat în urmă multe semne de întrebare.
 
În primăvara anului 2018, cunoscutul duo de producători – Kristoff și Albin a luat primul avion către Los Angeles, cu scopul de a compune noi piese alături de Tim „Avicii” Bergling. Unul dintre rezultatele acestei inițiative este „SOS”, un material a cărui lumină ne va însoți și colora cele mai puțin fericite momente ale existenței, oferind speranță atunci când universul interior se află în curs de regenerare.


Piesele pe care le-am scris vorbesc despre starea de a te afla într-un loc întunecat, din care să reușești să ieși. Să crești. Am crezut că și Tim a făcut asta...”, spune Kristoffer.

 

Urmărește povestea din spatele piesei „SOS” feat. Aloe Blacc aici: https://www.youtube.com/watch?v=6jit18JpiXc


În momentul în care Tim s-a stins din viață, pe 20 aprilie, în Oman, piesa era aproape terminată. Dorința familiei lui a fost ca Albin și Kristoffer să ajute la finalizarea ei. Prin intermediul programului Fruity Loops, cei doi au reușit să ducă la capăt acest proiect, fără să altereze amprenta și abordarea lui Tim asupra acestei piese. „SOS” redă întocmai spiritul și geniul caracteristice muzicii legendare create de Tim „Avicii” Bergling.

În câteva note personale, găsite ulterior trecerii lui în neființă, Tim vorbea despre cât de mult și-ar dori să aibă din nou ocazia de a lucra împreună cu Aloe Blacc, cântărețul american care a dat voce hit-ului „Wake Me Up”. În acel moment, Kristoffer și Albin nu au stat pe gânduri și l-au invitat pe Aloe Blacc să îi ajute cu lansarea piesei „SOS”.

Atunci când cei doi producători l-au auzit pe Aloe cântând această piesă, succesul piesei a devenit o certitudine. Vocea lui surprinde perfect spiritul proiectului. Elegant și modern, cântecul este construit pe structura vocii lui Aloe Blacc, iar producția atinge mai multe direcții, ce se concretizează într-o producție pop stratificată. Pentru mulți, Aloe este vocea lui Avicii. 

Simt ca SOS a fost un cântec scris cu mult timp înainte de vremea lui. Cu certitudine, a scris aceste versuri cu gândul la bătăliile sale interioare și consider că piesa abordează un subiect important, într-un mod special, ce poate accesa orice inimă și bucura orice urechi. Piesa le oferă oamenilor cuvintele pentru a putea fi capabili să spună <Am nevoie de ajutor>”, declară Aloe Blacc.

Ascultă / Descarcă piesa „SOS" feat. Aloe Blacc aici: https://umusic.lnk.to/SOSPR

 

Colaborarea cu Aloe Blacc, “SOS”, este primul single de pe albumul “TIM”, care se va lansa pe 6 iunie. Încasările provenite din vânzarea noului album Avicii vor merge către fundația non-profit Tim Bergling, al cărei scop principal, printre multe altele, este prevenirea suicidului și a bolilor psihice.

Facebook Twitter MySpace  
 

Lasa un comentariu: (max. 1800 caractere)

Nume:   Antispam:  

Niciun comentariu!

Articole relative:

ALBUM NOU. LEFT HAND PATH
ALBUM NOU. LEFT HAND PATH...
Publicat in: 25.05.2019, Ora: 06:58AM
PIESĂ NOUĂ. Shawn Mendes. If I Can't Have You
PIESĂ NOUĂ. Shawn Mendes. If I Can't...
Publicat in: 24.05.2019, Ora: 06:54AM
PIESĂ NOUĂ. Lora. Imi cer iertare
PIESĂ NOUĂ. Lora. Imi cer iertare...
Publicat in: 23.05.2019, Ora: 06:50AM
Eurovision Song Contest 2019 Winner: Duncan Laurence
Eurovision Song Contest 2019 Winner: D...
Publicat in: 22.05.2019, Ora: 22:03PM
PIESĂ NOUĂ. Luis Fonsi f. Nicky Jam X Sebastian Yatra. Date La Vuelta
PIESĂ NOUĂ. Luis Fonsi f. Nicky Jam ...
Publicat in: 22.05.2019, Ora: 06:12AM
RECORD. Avicii. Wake Me Up
RECORD. Avicii. Wake Me Up...
Publicat in: 16.02.2018, Ora: 06:35AM
PIESĂ NOUĂ. Avicii. Lonely Together
PIESĂ NOUĂ. Avicii. Lonely Together...
Publicat in: 10.10.2017, Ora: 06:17AM
NEW SINGLE. Divine Sorrow. Wyclef Jean & Avicii
NEW SINGLE. Divine Sorrow. Wyclef Jean...
Publicat in: 19.01.2015, Ora: 06:46AM
NOI CONFIRMĂRI la Exit Fest
NOI CONFIRMĂRI la Exit Fest...
Publicat in: 04.05.2012, Ora: 06:53AM
2.APR.2012
2.APR.2012...
Publicat in: 02.04.2012, Ora: 11:09AM
Acasa | Contact | Disclaimer | Blog | RSS Feed • CLICKZOOMBYTES © 2010-2019 • Revista De Muzica Online