• czb.ro
Byte. Stiri

CLIP NOU. Emeli Sandé. Sparrow

Publicat in: 27.04.2019, 06:32AM
Autor: Richard Constantinidi
Comentarii: 0
Vizualizari: 81
Etichete: Emeli Sandé, Sparrow
CLIP NOU. Emeli Sandé. Sparrow

Emeli Sandé lansează un material video puternic, potrivit piesei „Sparrow”, filmat în New York, regizat de Sarah McColgan (H.E.R, Charli XCX, Miguel, Sean Paul) și editat de Ernie Gilber.

Videoclipul piesei „Sparrow” redă o frumoasă călătorie metaforică, ce exploatează teme precum puterea, mișcarea și libertatea. Elementele cheie din videoclip sunt încadrate de o perspectivă schematizată asupra metropolei, un decor elegant, ce le oferă prilejul lui Emeli și dansatorilor ei să transmită, prin coregrafie, motivul libertății și să comunice ideea solidarității între femei.

Videoclipul piesei „Sparrow” poate fi vizionat aici: https://youtu.be/Swr4BFYczKs

 

A fost o reală plăcere să lucrez împreună cu Sarah McColgan și echipa ei. M-am îndrăgostit instant de ideea ei și mă simt mândră că am putut să o aducem la viață împreună. Fiecare femeie din videoclip are forța ei unică și un real sentiment de solidaritate, ce străbate ecranul. Mi-a plăcut mereu să filmez în New York. Locul acesta aduce cu sine o energie specială, care ne-a alimentat o zi întreagă, chiar și în zăpadă!”, declară Emeli.

 

Sparrow” ne dă curajul și speranța de care avem nevoie. Single-ul lui Emeli Sandé este un îndemn, un imn al forței interioare, susținut de un ritm puternic și de un cor de gospel, care conferă măreție și profunzime mesajului piesei.


În momentul în care a scris „Sparrow”, Sandé a reușit să se detașeze de tot și să se descurce singură – fără producători, fără colaboratori, reușind să aducă la viață o piesă pe care o avea de multă vreme în cap. Procesul creator a fost un moment eliberator și spiritual, o călătorie plină de revelații, de care Emeli Sandé s-a bucurat din plin.

Cu peste 340 de milioane de vizualizări, 19 milioane de single-uri (inclusiv 3 single-uri #1 în UK) și mai mult de 6 milioane de albume vândute,  Emeli a dominat industria muzicală și a cucerit inimile tuturor.

 

 

Ascultă / Descarcă piesa „Sparrow" aici: https://umusic.lnk.to/Sparrow

Facebook Twitter MySpace  
 

Lasa un comentariu: (max. 1800 caractere)

Nume:   Antispam:  

Niciun comentariu!

Articole relative:

PIESĂ NOUĂ. Ioana Ignat. Langa ea
PIESĂ NOUĂ. Ioana Ignat. Langa ea...
Publicat in: 20.06.2019, Ora: 06:28AM
ALBUM NOU. TABLEAU MORT. Stigma Book 1, Mark of Delusion
ALBUM NOU. TABLEAU MORT. Stigma Book 1...
Publicat in: 19.06.2019, Ora: 06:06AM
#MusicIsUniversal
#MusicIsUniversal...
Publicat in: 18.06.2019, Ora: 06:31AM
PIESĂ NOUĂ. JINXY VON D’ERS. Mirror
PIESĂ NOUĂ. JINXY VON D’ERS. Mirro...
Publicat in: 17.06.2019, Ora: 06:24AM
2019.IUN.21. Sur Austru la Arad si program
2019.IUN.21. Sur Austru la Arad si pro...
Publicat in: 16.06.2019, Ora: 20:40PM
Acasa | Contact | Disclaimer | Blog | RSS Feed • CLICKZOOMBYTES © 2010-2019 • Revista De Muzica Online