• czb.ro
Byte. Stiri

CARTE NOUA. Logic. Supermarket

Publicat in: 26.04.2019, 06:27AM
Autor: Richard Constantinidi
Comentarii: 0
Vizualizari: 83
Etichete: Logic, Supermarket
CARTE NOUA. Logic. Supermarket

Logic (Bobby Hall), cunoscutul rapper si producător american, întrece așteptările tuturor și începe anul cum nu se poate mai bine – acesta lansează „SUPERMARKET”, prima sa carte, împreună cu un soundtrack ce dovedește versatilitatea muzicală a acestuia.

Piesele integrate pe soundtrack ni-l dezvăluie pe Logic în ipostaza de a cânta live, acompaniat de o trupă, iar unele dintre materiale ne prezintă colaborarea acestuia cu Mac Demarco.

  

„Am vrut să folosesc acest roman ca pe o oportunitate de a mă provoca pe mine din punct de vedere muzical și de a mă avânta într-un gen muzical complet nou”, declară Logic.

 

Anunțul ce vizează lansarea romanului „SUPERMARKET” a fost făcut prin intermediul rețelelor sociale (Twitter si Instagram) și a luat prin surprindere o lume întreagă. Pe lângă multiplele sale talente – cântăreț, compozitor și producător, Logic ne face acum o veritabilă demonstrație de polivalență artistică. Primul său roman, „SUPERMARKET”, este un amestec omogen între o narațiune fluidă, cu inserții de umor întunecat și o viziune unică asupra fatalității existențiale.

Odata cu publicarea carții sale, Bobby Hall (Logic) trage un semnal de alarmă asupra problemelor ce acaparează atenția tinerilor și asupra importanței unei mentalități sănătoase.

 

Flynn, personajul principal, se simte blocat: depresiv, părăsit de iubită, dependent financiar de parinți. Supermarketul ar fi trebuit să îl schimbe de tot – o slujbă normală și rutina ce o inconjoară. O singură zi modifică totul, propulsându-l pe Flynn în mijlocul misterului unei crime și pe cititor in lumea unui thriller psihologic care creează dependență.

 

Ca artist, Logic este un fenomen cultural, a cărui carieră surprinde în mod fidel tumultul interior al unui tânăr ce încearcă să razbată în America. Cel mai cunoscut single al său, „1-800-273-8255”, intitulat după National Suicide Prevention Lifeline, a fost premiat cu 5 discuri de platină. De curând, Billboard a ținut să consemneze succesul fulminat al lui Logic, care se numără acum printre cei 21 de artiști care au reușit să aibă simultan cel puțin 10 piese în clasamentul Hot 100.
 

Ascultă / Descarcă soundtrack-ul „SUPERMARKET”https://umusic.lnk.to/supermarketPR

Facebook Twitter MySpace  
 

Lasa un comentariu: (max. 1800 caractere)

Nume:   Antispam:  

Niciun comentariu!

Articole relative:

PIESĂ NOUĂ. Ioana Ignat. Langa ea
PIESĂ NOUĂ. Ioana Ignat. Langa ea...
Publicat in: 20.06.2019, Ora: 06:28AM
ALBUM NOU. TABLEAU MORT. Stigma Book 1, Mark of Delusion
ALBUM NOU. TABLEAU MORT. Stigma Book 1...
Publicat in: 19.06.2019, Ora: 06:06AM
#MusicIsUniversal
#MusicIsUniversal...
Publicat in: 18.06.2019, Ora: 06:31AM
PIESĂ NOUĂ. JINXY VON D’ERS. Mirror
PIESĂ NOUĂ. JINXY VON D’ERS. Mirro...
Publicat in: 17.06.2019, Ora: 06:24AM
2019.IUN.21. Sur Austru la Arad si program
2019.IUN.21. Sur Austru la Arad si pro...
Publicat in: 16.06.2019, Ora: 20:40PM
CARTE NOUĂ. Logic „Supermarket”
CARTE NOUĂ. Logic „Supermarket”...
Publicat in: 25.01.2019, Ora: 06:17AM
Acasa | Contact | Disclaimer | Blog | RSS Feed • CLICKZOOMBYTES © 2010-2019 • Revista De Muzica Online