• czb.ro
Byte. Stiri

Andra. Marea Unire a invitaților speciali

Publicat in: 18.10.2018, 06:25AM
Autor: Richard Constantinidi
Comentarii: 0
Vizualizari: 178
Etichete: Andra
Andra. Marea Unire a invitaților specialiAndra s-a întrecut pe sine însăși. Tradițional, al doilea show al său de la Sala Palatului în 2018, a fost un succes incontestabil. Trei ore, cât a ținut spectacolul în fiecare zi, artista a cântat piese din toate regiunile țării; doine, sărbe, hore, și a fost aplaudată îndelung după fiecare moment.
 
Am inima plină de bucurie că suntem împreună aici: o reuniune de familie a celor care visează în limba română, tresar de emoție la aceleași cântece, plâng de aceleași doruri. Muzica ne unește pe toți”, a spus Andra în deschiderea “Tradițional".
 
Marea Unire a invitaților speciali
 
Nume mari ale muzicii i s-au alăturat Andrei la acest spectacol inedit. Andra a invitat artiști consacrați pentru genuri muzicale diferite pentru a oferi o experiență cât mai bogată, pentru toate gusturile. Publicul a fost încântat de artiști de muzică populară, muzică ușoară, pop, dar și hip-hop.
 
15 invitați au urcat pe scenă pentru a sărbători Centenarul: Constantin Enceanu, Steliana Sima, Uddi, Daniel Buzdugan, Mioara Velicu, Mirabela Dauer, Aurora si Săndel Mihai, Nicole Cherry, Lidia Buble, Bodo de la Proconsul, Ionuț Dolănescu, Irina Loghin, Ionuț Fulea, Adrian Daminescu, Veta Biriș sunt vedetele care au sărbătorit alături de Andra Centenarul Marii Uniri, toți aceștia fiind acompaniați de Orchestra Fraților Advahov, care a numărat 40 de membri. Pe lângă aceștia, și bandul artistei a contribuit la atmosfera de sărbătoare.
 
La 100 de ani de România, 100 de persoane s-au aflat în același timp pe scenă și au dat viață la momente memorabile.

Momente inedite din show
 
“Tradițional“ a început cu proiecția unei înregistrări video cu Constantin Brâncuși, sculptorul vorbind despre pasiunea sa, arta sa, mesajul său. Andra și-a dorit să îi aducă astfel un omagiu acestui respectat artist, considerat a fi unul din cei mai influenți ai secolului XX.
 
Un alt moment extraordinar, început tot cu proiecția unor imagini autentice, a fost cel dedicat Mariei Tănase, unul dintre marii idoli ai Andrei, artistă cu care este adesea comparată, spre măgulirea ei. Colajul de piese din repertoriul Mariei Tănase a emoționat foarte mult. 
 
România, un cântec ca o rugă
 
Andra a creat alături de Adrian Daminescu un moment foarte emoționant. Cei doi au cântat “România”, un cântec cu un mesaj tulburător, de suferință pentru problemele cu care se confruntă țara, iar publicul a aplaudat minute în șir interpretarea lor plină de pasiune.
 
Ținute inspirate din portul popular românesc
 
Pentru show, Andra a ales ținute speciale, inspirate din portul tradițional românesc. Artista și-a făcut apariția desculță, într-o rochie autentică, veche de 60 de ani, dar recondițonată. Pentru momentul dedicat Mariei Tănase, Andra a optat pentru o bluză cu mâneci ample, fustă și fota argintie, toate cu multe perle. Toate cele 6 ținute folosite au accente moderne, sunt reinterpretări ale costumelor populare.
 
Videomapping la TRADIȚIONAL
 
Pentru prima oară, întreaga scenă a Sălii Palatului a fost decorată folosing videomapping. Imagini de poveste au fost proiectate folosind aparatură avansată pe 6 copaci înalți de 8 metri, realizați din stadur decupat.
 
O primire specială pentru spectatori
 
Nu doar scena Sălii Palatului a fost pregătită cu mult timp înainte pentru spectatori, ci și holul. Pentru a intra în atmosferă, de la primii pași în sala de concerte, producătorii au adus meșteșugari care au lucrat în fața miilor de spectatori, în lut sau în piele, dar și cosând. Cei care au dorit au putut cumpăra produsele tradiționale.

Un show care intră în istorie
 
A fost un spectacol-eveniment, un omagiu adus muzicii care face inimile romanilor să bată în același timp, pentru aceleași vise. Andra și-a dorit să își exprime cu ocazia Centenarului iubirea pentru primul gen muzical încercat, influențată de tatăl și de fratele ei.
Facebook Twitter MySpace  
 

Lasa un comentariu: (max. 1800 caractere)

Nume:   Antispam:  

Niciun comentariu!

Articole relative:

TABLEAU MORT anunta noul vocalist
TABLEAU MORT anunta noul vocalist...
Publicat in: 08.12.2019, Ora: 06:56AM
PIESĂ NOUĂ. Katy Perry. Cozy Little Christmas
PIESĂ NOUĂ. Katy Perry. Cozy Little ...
Publicat in: 06.12.2019, Ora: 06:29AM
2019.DEC.5. CJ. Hardward Pub. Support Your Local Artist
2019.DEC.5. CJ. Hardward Pub. Support ...
Publicat in: 05.12.2019, Ora: 10:04AM
CLIP NOU. Crimena. Death Sentence
CLIP NOU. Crimena. Death Sentence...
Publicat in: 05.12.2019, Ora: 09:21AM
PIESĂ NOUĂ. Funk e Fetish. Cooperation Nashi
PIESĂ NOUĂ. Funk e Fetish. Cooperati...
Publicat in: 03.12.2019, Ora: 06:20AM
PIESĂ NOUĂ. Andra featuring Descemer Bueno. CAMARERO
PIESĂ NOUĂ. Andra featuring Descemer...
Publicat in: 24.06.2019, Ora: 06:48AM
Supereroi de Andra. No.1 în trending pe YouTube și iTunes România
Supereroi de Andra. No.1 în trending ...
Publicat in: 18.03.2019, Ora: 06:51AM
PIESĂ NOUĂ. Andra, Supereroi
PIESĂ NOUĂ. Andra, Supereroi...
Publicat in: 15.03.2019, Ora: 06:37AM
PIESĂ NOUĂ. Andra, Descemer Bueno, Enrique Iglesias și El Micha. Nos fuimos lejos
PIESĂ NOUĂ. Andra, Descemer Bueno, E...
Publicat in: 06.09.2018, Ora: 01:07AM
PIESĂ NOUĂ. Andra cu Pachanga. Sudamericana
PIESĂ NOUĂ. Andra cu Pachanga. Sudam...
Publicat in: 11.07.2018, Ora: 06:42AM
Acasa | Contact | Disclaimer | Blog | RSS Feed • CLICKZOOMBYTES © 2010-2020 • Revista De Muzica Online