• czb.ro
Byte. Stiri

ALBUM NOU. Seinabo Sey. I’m A Dream

Publicat in: 25.09.2018, 06:36AM
Autor: Richard Constantinidi
Comentarii: 0
Vizualizari: 87
Etichete: Im A Dream, Seinabo Sey
ALBUM NOU. Seinabo Sey. I’m A Dream

Seinabo Sey lanseaza cel de-al doilea album, „I’m A Dream”, un material compus din zece piese, ce reusesc sa elimine orice granita muzicala si sa combine culturi si stiluri diferite, intersectand ritmuri de soul, R&B, pop si indie.

Albumul este un adevarat manifest, care trateaza subiecte de actualitate – feminismul, identitatea de gen si stima de sine. „I’m A Dream” prezinta o altfel de Seinabo Sey, mult mai indarjita, pasionala si puternica. Materialul marcheaza un moment important din cariera artistei.

In ultima perioada am simtit ca este foarte important sa dau glas acestei povesti, pe care sa v-o spun direct si foarte personal. Fiecare dintre piese este reprezentata de cate un episod marcant, petrecut in ultimul an si ceva din viata mea.” – Seinabo Sey

„I’m A Dream” este dovada clara a progresului muzical si a saltului impresionant in cariera artistei Seinabo Sey. Single-ul „Good In You”, lansat recent (pe 24 august) este un imn pop, inspirat de muzica lui Janet Jackson, care demonstraza versatilitatea lui Seinabo Sey atat din punct de vedere artistic, cat si compozitional si completeaza, in mod magistral, imaginea de ansamblu a intregului material discografic. „I’m A Dream” reuneste piese emotionante, „I Owe You” si „Remember” feat. Jacob Banks, dar si piese cu mesaj puternic – „Breathe”, al carui videoclip filmat in Gambia spune povestea unei femei de culoare intr-o lume in care discriminarea rasiala este inca prezenta.

De curand, Seinabo a anuntat inceperea unui turneu european in luna octombrie, cu ocazia marii lansari a albumului „I’m A Dream”. Turneul va incepe cu un spectacol memorabil, care va avea loc pe 5 octombrie, la Stockholm’s Ericsson Globe.

Seinabo s-a bucurat de un succes fenomenal odata cu lansarea albumului „Pretend”, din 2015, pe care revista TIME l-a declarat „One of the Year’s Best Debut Albums”. Certificat cu disc de aur in Suedia, „Pretend” i-a adus artistei un Swedish Grammy Award la categoria „Best Newcomer” in 2015 si unul in 2016 pentru „Best Pop”.
 
Tracklist „ I’m A Dream”

  1. I Love You
  2. Never Get Used To
  3. I Owe You Nothing
  4. My Eye
  5. Truth
  6. Remember ft Jacob Banks
  7. Breathe
  8. Hakim (interlude)
  9. Good In You
  10. Hold Me As I Land

 
Albumul poate fi ascultat/ descarcat aici: https://umusic.lnk.to/ImADreamPR

Facebook Twitter MySpace  
 

Lasa un comentariu: (max. 1800 caractere)

Nume:   Antispam:  

Niciun comentariu!

Articole relative:

PIESĂ NOUĂ. Blue Velvet. În vis
PIESĂ NOUĂ. Blue Velvet. În vis ...
Publicat in: 27.05.2019, Ora: 06:04AM
ALBUM NOU. LEFT HAND PATH
ALBUM NOU. LEFT HAND PATH...
Publicat in: 25.05.2019, Ora: 06:58AM
PIESĂ NOUĂ. Shawn Mendes. If I Can't Have You
PIESĂ NOUĂ. Shawn Mendes. If I Can't...
Publicat in: 24.05.2019, Ora: 06:54AM
PIESĂ NOUĂ. Lora. Imi cer iertare
PIESĂ NOUĂ. Lora. Imi cer iertare...
Publicat in: 23.05.2019, Ora: 06:50AM
Eurovision Song Contest 2019 Winner: Duncan Laurence
Eurovision Song Contest 2019 Winner: D...
Publicat in: 22.05.2019, Ora: 22:03PM
Acasa | Contact | Disclaimer | Blog | RSS Feed • CLICKZOOMBYTES © 2010-2019 • Revista De Muzica Online