• czb.ro
Byte. Stiri

EP NOU. Hozier. Nina Cried Power

Publicat in: 24.09.2018, 06:32AM
Autor: Richard Constantinidi
Comentarii: 0
Vizualizari: 54
Etichete: Hozier, Nina Cried Power
EP NOU. Hozier. Nina Cried Power

Hozier lanseaza un EP surpriza intitulat “Nina Cried Power”: patru track-uri compuse si produse de catre Hozier; printre care single-ul omonim, care aduce in prim plan si vocea legendarei cantarete de soul/gospel, Mavis Staples.
 
Single-ul “Nina Cried Power” puncteaza elemente ale activismului social. In melodie, Hozier evidentiaza cateva nume iconice ale unor activisti din sfera drepturilor civile care, de-a lungul timpului, au contribuit la multiple schimbari. Printre acestia, ii regasim pe Joni Mitchell, John Lennon, James Brown sau Nina Simone sau Mavis Staples, care contribuie si vocal la single-ul de pe material. 
 
Despre piesa "Nina Cried Power", Hozier a declarat: “Am compus melodia anul trecut, iar scopul meu a fost sa punctez exact speranta, solidaritatea si iubirea, calitati gasite in spiritul uman.
Altfel, ‘Nina Cried Power’ este un semn de multumire pentru mostenirea lasata de artisti ai secolului XX, a caror munca inca ne inspira. Mavis Staples este un artist in adevaratul sens al cuvantului, iar lucrand cu ea la acest cantec a fost o pura bucurie si un vis devenit realitate
”.  

EP-ul “Nina Cried Power” continua cu al doilea track “NFWMB”, o piesa mai scurta, in contrast cu prima, care incepe de la o chitara acustica. A treia piesa de pe material, “Moment’s Silence”, este mai up-tempo, iar versurile sunt construite ca o oda pentru acel moment cand totul in jur este un haos, iar tu ramai calm datorita iubirii.
Ultimul track ce completeaza EP-ul se numeste “Shrike”, piesa ce aduce in prim plan calitatile vocale ale lui Hozier si versuri ce pot fi considerate o adevarata poezie – “Remember me love when I’m reborn… As the shrike to you sharp and glorious thorn”.

Tracklist:

  1. Nina Cried Power (featuring Mavis Staples)
  2. NFWMB
  3. Moment’s Silence (Common Tongue) 
  4. Shrike

Hozier, Andrew Hozier-Byrne, este un muzician originar din Irlanda. Album de debut, “Hozier”, a fost lansat in 2014 si a inclus hit-ul care l-a facut celebru la nivel international – “Take Me To Church”.
In 2016, Hozier a fost implicat intr-o campanie impotriva abuzului domestic prin track-ul “Cherry Wine”, pe care l-a lansat in scop caritabil. Videoclipul a avut un personaj principal, premiat cu 3 Oscar-uri, pe actrita Saoirse Ronan. Printre alte activitati muzicale avute de catre Hozier se numara si soundtrack-ul filmului “The Legend Of Tarzan” – “Better Love”.


Asculta / Descarca EP-ul #NinaCriedPower: 
https://umusic.lnk.to/NinaCriedPowerEPPR 
Facebook Twitter MySpace  
 

Lasa un comentariu: (max. 1800 caractere)

Nume:   Antispam:  

Niciun comentariu!

Articole relative:

2019.FEB.23. TM. Manufactura. Hey Guy
2019.FEB.23. TM. Manufactura. Hey Guy...
Publicat in: 18.02.2019, Ora: 06:33AM
TURNEU NOU. Stefan Banica. Te iubesc, femeie
TURNEU NOU. Stefan Banica. Te iubesc, ...
Publicat in: 18.02.2019, Ora: 06:07AM
ALBUM DEBUT. MERCY'S DIRGE. Live, Raw & Relentless
ALBUM DEBUT. MERCY'S DIRGE. Live, Raw ...
Publicat in: 16.02.2019, Ora: 06:05AM
PIESĂ NOUĂ. NICO. Amintirile nu mor
PIESĂ NOUĂ. NICO. Amintirile nu mor...
Publicat in: 15.02.2019, Ora: 06:13AM
NEW SINGLE. Billie Eilish. bury a friend
NEW SINGLE. Billie Eilish. bury a frie...
Publicat in: 14.02.2019, Ora: 06:07AM
Acasa | Contact | Disclaimer | Blog | RSS Feed • CLICKZOOMBYTES © 2010-2019 • Revista De Muzica Online