• czb.ro
Byte. Stiri

PIESĂ NOUĂ. Liviu Teodorescu – Toate momentele

Publicat in: 14.08.2018, 06:33AM
Autor: Richard Constantinidi
Comentarii: 0
Vizualizari: 105
Etichete: #litemoments, Litemoments, Liviu Teodorescu, Toate Momentele
PIESĂ NOUĂ. Liviu Teodorescu – Toate momentele

Liviu Teodorescu, una din cele mai bune voci masculine din Romania, revine in atentia noastra cu proiectul muzical #LiTemoments pe care l-a lansat in urma cu un an, dar pe care il continua anul acesta cu trei momente noi.

Liviu Teodorescu – Toate momentelePrima piesa cu care Liviu a dat startul sezonului doi, #LiTEmoments se numeste „Toate momentele” si expune un episod destul de dificil din viata sa personala.

„Prima piesa de pe LiTEmoments are o poveste destul de personala. Am scris-o in memoria bunicii si a unchiului meu, care s-au stins anul trecut si care mi-au lasat un gol mare in suflet. Este una din piesele care s-au scris singure dintr-o nevoie, nu imi pot asuma compozitia, desi mana mea a scris versurile si gura mea a cantat linia. A doua piesa merge in cu totul alt plan si este despre relatiile toxice sau dependenta pe care uneori o dezvoltam pentru oamenii din viata noastra. Poate fi interpretata ca o piesa de dragoste sau ca o piesa despre orice fel de relatie interumana. «Sa nu te prind la usa mea», asa incepe refrenul, si cred ca e destul de sugestiv. A treia piesa este despre faptul ca, in iubire, ca in orice altceva, destinul se schimba in functie de noi. Noi facem destinul, nu el pe noi, asta e ideea piesei «Scris in stele»”, a spus Liviu.

Cele trei piese ale proiectului #LiTEmoments au fost scrise si compuse de Liviu, in studioul sau LiTE Music, iar videoclipurile filmate in acelasi cadru ne transpun intr-o calatorie prin care artistul isi deschide sufletul. Acestea vor fi lansate o data la doua saptamani, in fiecare vineri la aceeasi ora, respectiv 10:00, pe canalul de YouTube al artistului.

Primul sezon #LiTEmoments a cuprins o colectie de patru piese care au evidentiat trairi bazate la inceput pe un orgoliu puternic si pe mirajul unei iubiri care ajunge la final, iar barbatul a ramas doar cu amintirile relatiei. Piesele „Unele intrebari”, „Prefa-te”, „Gandul meu” si „Nu e treaba mea” au reusit sa stranga peste 18 milioane de vizualizari pe canalul sau de YouTube, acesta fiind unul din motivele care l-au motivat sa continue povestea cu un nou sezon.

In plus, Liviu Teodorescu pregateste lansarea primului sau LP „Lista de pacate”, care va cuprinde piese noi, dar si single-uri cunoscute precum cel care ii da titlul LP-ului. Single-ul „Lista de pacate” in colaborare cu Killa Fonic a strans aproape 5 milioane de vizualizari, la o luna de la lansare.

 Artist şi compozitor, Liviu Teodorescu este primul artist din Romania care a colaborat pentru videoclipurile sale cu vloggeri și bloggeri. Pentru piesa „Cine m-a pus”, acesta a apelat la Sânziana Negru, pentru single-ul „Obsesie” la Cristina Ich, iar pentru videoclipul piesei „Așa e ea #Dulce” la Marisa Paloma. Mai mult decât atât, acesta a făcut un featuring pentru piesa „Fanele” cu vlogger-ul Laura Giurcanu si Dorian Popa, piesa care are peste 42 de milioane de vizualizări, fiind în top 5 al celor mai virale melodii ale anului 2017.

Facebook Twitter MySpace  
 

Lasa un comentariu: (max. 1800 caractere)

Nume:   Antispam:  

Niciun comentariu!

Articole relative:

PIESĂ LIVE. James Bay si Julia Michaels, Peer Pressure
PIESĂ LIVE. James Bay si Julia Michae...
Publicat in: 20.03.2019, Ora: 06:36AM
REMIX NOU. Morandi. Kalinka
REMIX NOU. Morandi. Kalinka...
Publicat in: 19.03.2019, Ora: 06:30AM
Supereroi de Andra. No.1 în trending pe YouTube și iTunes România
Supereroi de Andra. No.1 în trending ...
Publicat in: 18.03.2019, Ora: 06:51AM
PIESĂ NOUĂ. byron. Nouă
PIESĂ NOUĂ. byron. Nouă...
Publicat in: 16.03.2019, Ora: 23:26PM
CLIP NOU. GOTHIC. Catacombs
CLIP NOU. GOTHIC. Catacombs...
Publicat in: 14.03.2019, Ora: 10:31AM
PIESĂ NOUĂ. Liviu Teodorescu. Asa e ea #DULCE
PIESĂ NOUĂ. Liviu Teodorescu. Asa e ...
Publicat in: 16.11.2017, Ora: 06:04AM
ULive Session. Liviu Teodorescu. Obsesie
ULive Session. Liviu Teodorescu. Obses...
Publicat in: 25.10.2017, Ora: 06:34AM
PIESĂ NOUĂ. Liviu Teodorescu. Obsesie
PIESĂ NOUĂ. Liviu Teodorescu. Obsesi...
Publicat in: 18.07.2017, Ora: 06:59AM
PIESĂ NOUĂ. Sore si Liviu Teodorescu. Adu-mi aminte sa te uit
PIESĂ NOUĂ. Sore si Liviu Teodorescu...
Publicat in: 15.07.2016, Ora: 06:48AM
NOU CLIP. Liviu Teodorescu. Tarziu
NOU CLIP. Liviu Teodorescu. Tarziu...
Publicat in: 22.10.2015, Ora: 06:42AM
Acasa | Contact | Disclaimer | Blog | RSS Feed • CLICKZOOMBYTES © 2010-2019 • Revista De Muzica Online