• czb.ro
Byte. Stiri

PIESĂ NOUĂ. Sting & Shaggy. Don’t Make Me Wait

Publicat in: 15.02.2018, 06:11AM
Autor: Richard Constantinidi
Comentarii: 0
Vizualizari: 53
Etichete: Dont Make Me Wait, Sting & Shaggy
PIESĂ NOUĂ. Sting & Shaggy. Don’t Make Me Wait

Anul 2018 aduce cu sine o colaborare neasteptata intre Sting, legenda muzicii rock, si cunoscutul interpret de reggae, Shaggy. Single-ul „Don't Make Me Wait”, nascut prin asocierea celor doi artisti internationali, este o combinatie surprinzatoare de sunete caraibiene, menite sa trezeasca toate simturile ascultatorilor.

 

„Don't Make Me Wait” este primul single extras de pe albumul intitulat „44/876”, album ce marcheaza colaborarea dintre Sting si Shaggy si elogiaza dragostea profunda a celor doi artisti pentru muzica, spiritul vibrant al oamenilor si al culturii jamaicane.

 

Sting si Shaggy s-au cunoscut prin intermediul lui Martin Kierszenbaum, managerul lui Sting, iar colaborarea s-a concretizat imediat dupa ce Sting a auzit o noua piesa la care Shaggy lucra. Planul initial a inclus doar  lansarea track-ului  „Don't Make Me Wait”, insa compatibilitatea artistica dintre cei doi a facut ca versurile si liniile melodice sa curga si ,in acest fel, asa a luat nastere un intreg album, care urmeaza a fi lansat in luna aprilie a acestui an.

 

Sting si Shaggy au scris si inregistrat impreuna timp de cateva saptamani in New York, aducand la viata muzica ce combina ritmuri caraibiene, moderne si traditionale, cu energia specifica genurilor pop si rock.

Celor doi li s-au alaturat in studio muzicieni si compozitori din Jamaica si New York - Robbie Shakespeare, Dwayne „iLLwayno” Shippy, Shane Hoosong, Machine Gun Funk, Patexx, Tyrantula, dar si chitaristul lui Sting, Dominic Miller. Aceste sesiuni au fost produse de Sting International, care a mai colaborat in trecut cu Shaggy pentru hit-uri globale precum „Boombastic” si „It Wasn’t Me”.

 

Sting si Shaggy au interpretat noul single, „Don’t Make Me Wait”, in fata a 20.000 de fani din Kingston, Jamaica, in cadrul concertului caritabil „Shaggy and Friends”. De asemenea, cei doi au filmat si videoclipul single-ului, ce are actiunea plasata in inima capitalei Jamaicai, videoclip regizat de Gil Green.

--- 


--- 
Facebook Twitter MySpace  
 

Lasa un comentariu: (max. 1800 caractere)

Nume:   Antispam:  

Niciun comentariu!

Articole relative:

PIESĂ NOUĂ. Havana & Ioana Ignat. VIVERE
PIESĂ NOUĂ. Havana & Ioana Ignat. VI...
Publicat in: 25.05.2018, Ora: 05:18AM
Festivalul Operelor Naționale OPERA APERTA 2018  se amână
Festivalul Operelor Naționale OPERA A...
Publicat in: 24.05.2018, Ora: 13:41PM
2018.MAI.24. CCS Cluj. Sala Europa. Curs festiv de Estetica Jazzului. Tubilus Trium
2018.MAI.24. CCS Cluj. Sala Europa. Cu...
Publicat in: 23.05.2018, Ora: 10:56AM
NOU CLUB. Capcana (Timișoara)
NOU CLUB. Capcana (Timișoara)...
Publicat in: 22.05.2018, Ora: 06:00AM
ALBUM NOU. J. Cole. KOD
ALBUM NOU. J. Cole. KOD...
Publicat in: 19.05.2018, Ora: 06:08AM
Acasa | Contact | Disclaimer | Blog | RSS Feed • CLICKZOOMBYTES © 2010-2018 • Revista De Muzica Online