• czb.ro
Byte. Stiri

PIESĂ NOUĂ. Sting & Shaggy. Don’t Make Me Wait

Publicat in: 15.02.2018, 06:11AM
Autor: Richard Constantinidi
Comentarii: 0
Vizualizari: 74
Etichete: Dont Make Me Wait, Sting & Shaggy
PIESĂ NOUĂ. Sting & Shaggy. Don’t Make Me Wait

Anul 2018 aduce cu sine o colaborare neasteptata intre Sting, legenda muzicii rock, si cunoscutul interpret de reggae, Shaggy. Single-ul „Don't Make Me Wait”, nascut prin asocierea celor doi artisti internationali, este o combinatie surprinzatoare de sunete caraibiene, menite sa trezeasca toate simturile ascultatorilor.

 

„Don't Make Me Wait” este primul single extras de pe albumul intitulat „44/876”, album ce marcheaza colaborarea dintre Sting si Shaggy si elogiaza dragostea profunda a celor doi artisti pentru muzica, spiritul vibrant al oamenilor si al culturii jamaicane.

 

Sting si Shaggy s-au cunoscut prin intermediul lui Martin Kierszenbaum, managerul lui Sting, iar colaborarea s-a concretizat imediat dupa ce Sting a auzit o noua piesa la care Shaggy lucra. Planul initial a inclus doar  lansarea track-ului  „Don't Make Me Wait”, insa compatibilitatea artistica dintre cei doi a facut ca versurile si liniile melodice sa curga si ,in acest fel, asa a luat nastere un intreg album, care urmeaza a fi lansat in luna aprilie a acestui an.

 

Sting si Shaggy au scris si inregistrat impreuna timp de cateva saptamani in New York, aducand la viata muzica ce combina ritmuri caraibiene, moderne si traditionale, cu energia specifica genurilor pop si rock.

Celor doi li s-au alaturat in studio muzicieni si compozitori din Jamaica si New York - Robbie Shakespeare, Dwayne „iLLwayno” Shippy, Shane Hoosong, Machine Gun Funk, Patexx, Tyrantula, dar si chitaristul lui Sting, Dominic Miller. Aceste sesiuni au fost produse de Sting International, care a mai colaborat in trecut cu Shaggy pentru hit-uri globale precum „Boombastic” si „It Wasn’t Me”.

 

Sting si Shaggy au interpretat noul single, „Don’t Make Me Wait”, in fata a 20.000 de fani din Kingston, Jamaica, in cadrul concertului caritabil „Shaggy and Friends”. De asemenea, cei doi au filmat si videoclipul single-ului, ce are actiunea plasata in inima capitalei Jamaicai, videoclip regizat de Gil Green.

--- 


--- 
Facebook Twitter MySpace  
 

Lasa un comentariu: (max. 1800 caractere)

Nume:   Antispam:  

Niciun comentariu!

Articole relative:

2018.DEC.6. B. Club Quantic. AT THE GATES, W3 4R3 NUM83R5, TWIST OF FATE
2018.DEC.6. B. Club Quantic. AT THE GA...
Publicat in: 07.09.2018, Ora: 03:12AM
PIESĂ NOUĂ. Andra, Descemer Bueno, Enrique Iglesias și El Micha. Nos fuimos lejos
PIESĂ NOUĂ. Andra, Descemer Bueno, E...
Publicat in: 06.09.2018, Ora: 01:07AM
NOU TURNEU. Irfan (BG)
NOU TURNEU. Irfan (BG) ...
Publicat in: 05.09.2018, Ora: 01:01AM
EP NOU. Liam Payne. First Time
EP NOU. Liam Payne. First Time...
Publicat in: 04.09.2018, Ora: 00:32AM
PIESĂ NOUĂ. Ioana Ignat si Edward Sanda. Doar pe a ta
PIESĂ NOUĂ. Ioana Ignat si Edward Sa...
Publicat in: 03.09.2018, Ora: 06:11AM
Acasa | Contact | Disclaimer | Blog | RSS Feed • CLICKZOOMBYTES © 2010-2018 • Revista De Muzica Online