• czb.ro
Byte. Stiri

NOU ALBUM. CodeRed. Dominions of Our Deceitful Beliefs

Publicat in: 14.02.2018, 06:10AM
Autor: Richard Constantinidi
Comentarii: 0
Vizualizari: 82
Etichete: Codered, Dominions Of Our Deceitful Beliefs, Loud Rage Music
NOU ALBUM. CodeRed. Dominions of Our Deceitful BeliefsGrupul Death Metal brasovean CodeRed publica o noua piesa, Burning Wrath (https://www.youtube.com/watch?v=2mMVm9lUaaQ), extrasa de pe urmatorul material, o versiune remasterizata si imbunatatita a albumului de debut Dominions of Our Deceitful Beliefs, preconizat a fi lansat pe 26 Februarie in colaborare cu Loud Rage Music. Pre-comenzi pentru Dominions of Our Deceitful Beliefs sunt acum disponibile aici:

– CD: http://shop.loudragemusic.com/codered-dominions-of-our-deceitful-beliefs
– digital: https://loudragemusic.bandcamp.com/album/codered-dominions-of-our-deceitful-beliefs-remastered

Iata ce au avut de declarat cei patru membri ai trupei despre noul material:

Armand Niculescu: Am muncit mult la proiectul asta. Fiecare pasaj a fost pus acolo unde trebuie, nimic n-a fost intamplator. Am ales calitatea in locul cantitatii si a iesit ceva de care personal sunt foarte mandru. Fiecare membru al trupei a avut o contributie valoroasa la produsul final, au fost 4 personalitati diferite si complementare care s-au imbinat perfect.

Andrei Calmuc: Cand ne-am apucat de "Dominions of Our Deceitful Beliefs" nu stiam unde vom ajunge in plan compozitional. Mixtura de idei implementata in piese de mine, Armand si Septimiu a facut cred ca acest material sa sune deosebit. De asemenea cooptarea lui Ioan "John" Campian la bas a facut ca acest album sa sune asa cum ne doream din toate punctele de vedere. Pentru fani ai trupelor Nile, Morbid Angel, Deicide, Death sau Pestilence cred ca materialul va starni interes, mai ales acum in faza remasterizata care contine si un bonus track in aceiasi maniera.

Ioan “John” Campian: Am intrat in acest proiect manat de entuziasm, pentru ca era primul proiect in care participam ca basist si pentru ca imi placea modul in care au fost gandite si scrise piesele. Cand am intrat in trupa cea mai mare parte a materialului fusese conturata, iar eu am primit mana libera in a scrie liniile de bas. Sunt mandru de rezultatul final din punct de vedere al conceptului muzical unitar unde toate ideile au fost turnate intr-o forma solida si compacta. De la simplitatea zdrobitoare a piesei "Above Desolation" la compozitia complexa a "The Sixth Sun", fiecare piesa are propria ei poveste pe care va lasam sa o descoperiti, acum intr-o versiune proaspata, remixata si remasterizata.

Septimiu Harsan: “Dominions of Our Deceitful Beliefs” e, in mintea mea, rezultatul unei suprapuneri perfecte a viziunilor si intentiilor membrilor CodeRed asupra a ceea ce trebuia sa insemne primul material full-length al trupei si, imi vine sa zic, chiar vizavi de ce reprezinta metalul extrem in general. Toti cei care eram in trupa la momentul compozitiei – Andrei, Armand si eu – am avut contributii pe care le vad nu doar substantiale, ci si perfect compatibile, asa incat piesele suna cam ca si cum ar fi fost scrise de un singur om. Asta cred ca arata in ce masura suntem, muzical vorbind, in acelasi film si ce fel de chimie exista intre noi cand ne adunam fortele ca sa scriem piese. Iar venirea ulterioara a lui John in trupa si felul in care el s-a ocupat de liniile de bas e inca o secventa exact din acelasi film, pentru ca si John intelege si simte death metalul la fel ca noi. Cred sincer ca tipul asta de coeziune creativa e un lucru rar. 

Ca fapt divers, Septimiu Harsan, impreuna cu Calin Paraschiv de la Necrovile/Clitgore, sunt acum membri permanenti ai legendarului grup olandez Pestilence, pregatindu-se pentru primul turneu mondial in noua formula!


Contacte:

CodeRed
http://www.codered.ro/
http://www.facebook.com/coderedro
Facebook Twitter MySpace  
 

Lasa un comentariu: (max. 1800 caractere)

Nume:   Antispam:  

Niciun comentariu!

Articole relative:

2018.DEC.6. B. Club Quantic. AT THE GATES, W3 4R3 NUM83R5, TWIST OF FATE
2018.DEC.6. B. Club Quantic. AT THE GA...
Publicat in: 07.09.2018, Ora: 03:12AM
PIESĂ NOUĂ. Andra, Descemer Bueno, Enrique Iglesias și El Micha. Nos fuimos lejos
PIESĂ NOUĂ. Andra, Descemer Bueno, E...
Publicat in: 06.09.2018, Ora: 01:07AM
NOU TURNEU. Irfan (BG)
NOU TURNEU. Irfan (BG) ...
Publicat in: 05.09.2018, Ora: 01:01AM
EP NOU. Liam Payne. First Time
EP NOU. Liam Payne. First Time...
Publicat in: 04.09.2018, Ora: 00:32AM
PIESĂ NOUĂ. Ioana Ignat si Edward Sanda. Doar pe a ta
PIESĂ NOUĂ. Ioana Ignat si Edward Sa...
Publicat in: 03.09.2018, Ora: 06:11AM
NEW TRACK. ORDINUL NEGRU. Faustian Nights
NEW TRACK. ORDINUL NEGRU. Faustian Nig...
Publicat in: 03.09.2018, Ora: 06:29AM
PIESĂ NOUĂ. ORDINUL NEGRU. Faustian Nights
PIESĂ NOUĂ. ORDINUL NEGRU. Faustian ...
Publicat in: 31.08.2018, Ora: 06:32AM
Loud Rage Music semnează Saddayah
Loud Rage Music semnează Saddayah...
Publicat in: 17.08.2018, Ora: 06:34AM
Loud Rage Music signs Saddayah
Loud Rage Music signs Saddayah...
Publicat in: 23.07.2018, Ora: 06:31AM
NOU EP. BLUTRINĂ, DiscoBallz EP
NOU EP. BLUTRINĂ, DiscoBallz EP...
Publicat in: 12.05.2018, Ora: 06:22AM
Acasa | Contact | Disclaimer | Blog | RSS Feed • CLICKZOOMBYTES © 2010-2018 • Revista De Muzica Online