• czb.ro
Byte. Stiri

PIESĂ NOUĂ. SORE. Ultima lacrima

Publicat in: 31.10.2017, 06:25AM
Autor: Richard Constantinidi
Comentarii: 0
Vizualizari: 36
Etichete: Media Pro Music, Sore, Ultima Lacrima
PIESĂ NOUĂ. SORE. Ultima lacrima

ore lansează “Ultima lacrimă”, o piesă manifest, prima dintr-o serie dedicată femeilor în care mesajul artistei vorbește despre curaj, asumare și ambiție. Pentru că ne-a obișnuit să fie #different, Sore își dorește mai mult, asa că și-a propus să abordeze cu maturitate un subiect important: încrederea in sine.

 
Marți, 3 octombrie, în cadrul Media Music Awards, Sore a surprins și încântat publicul cu prima audiție a single-ului “Ultima lacrimă”. Piesa a fost percepută ca o declarație de independență, momentul final de pe scenă dezvăluind un discurs îndrăzneț, de susținere și încurajare pentru femei.

 

Lansarea videoclipului “Ultima lacrimă” este un moment cu atât mai important, cu cât scenariul și regia clipului poartă semnatura artistei. Este pentru prima dată când Sore se află în această postură și explică motivul pentru care a decis să fie regizorul clipului, spunând că este o persoană implicată 100% în proiectele sale. “Sunt genul de om curios, dornic de experiențe noi, așă că am avut această idee în care îmi doream un clip simplu, cât mai curat, care să exprime faptul că urmează un nou început artistic, un moment asumat, gândit și simțit de mai mult timp.

 

Sore crede despre “Ultima lacrimă” că este o piesă cu versuri puternice, un apel la curaj și acceptare, care se ramifică în orice situație de viață. “Important este mesajul piesei, care se poate aplica în orice context, pentru că vorbește despre puterea de a lua decizii și de a acționa spre binele tău. Nu este o piesă despre dezamăgirea în dragoste, așa cum s-ar putea crede la o primă audiție. Știu că muzica se așează întotdeauna mai bine pe armoniile dragostei, însă îmi doresc ca din #UltimaLacrimă să răsune îndemnul de asumare și de încredere în propria persoană.”

 

Prin seria de piese care vor fi lansate în următorul an, Sore transmite femeilor un mesaj de susținere și evidențiază faptul că “suntem puternice și știu că fiecare dintre noi găsește resursele necesare să rămână optimist, indiferent de situație. Eu le mulțumesc echipelor HaHaHa Production, RAA Romanian Artist Agency și Universal Music Romania, pentru că m-au susținut mereu și îmi sunt alături în această aventură muzicală.”

 

Ultima lacrimă” este o piesă produsă în studiourile HaHaHa Production și este compusă de către Șerban Cazan, Vlad Popescu și Florin Boka, pe muzica lui Sore Mihalache, Andrei Tiberiu Maria, Vlad Popescu, Șerban Cazan și Florin Boka. Textul poartă semnatura lui Sore Mihalache, Andrei Tiberiu Maria și Vlad Popescu, iar creditele pentru producția videoclipului revin echipei Zoom pe Idei – Alexandru Biță, George Sanda și Adrian Miu.

 

Sore poate fi urmărită pe conturile ei de social media, pe Facebook, Instagram și pewww.soreonline.com.

 

Piesa “Ultima lacrimă” poate fi ascultată/descarcată de pe link-ul următor:https://MediaPro.lnk.to/SoreUltimaLacrima

Facebook Twitter MySpace  
 

Lasa un comentariu: (max. 1800 caractere)

Nume:   Antispam:  

Niciun comentariu!

Articole relative:

PIESĂ NOUĂ. Lora. Ramas bun
PIESĂ NOUĂ. Lora. Ramas bun...
Publicat in: 21.11.2017, Ora: 06:37AM
PIESĂ NOUĂ. TWO. Doare atat de bine
PIESĂ NOUĂ. TWO. Doare atat de bine...
Publicat in: 20.11.2017, Ora: 06:16AM
PIESĂ NOUĂ. Sybro si Hype. La ea
PIESĂ NOUĂ. Sybro si Hype. La ea...
Publicat in: 18.11.2017, Ora: 06:31AM
PIESĂ COVER. Dorian Popa. (Justin Bieber) Love Yourself
PIESĂ COVER. Dorian Popa. (Justin Bie...
Publicat in: 17.11.2017, Ora: 06:18AM
PIESĂ NOUĂ. Liviu Teodorescu. Asa e ea #DULCE
PIESĂ NOUĂ. Liviu Teodorescu. Asa e ...
Publicat in: 16.11.2017, Ora: 06:04AM
Yelllow. Put it on Top
Yelllow. Put it on Top...
Publicat in: 13.11.2017, Ora: 06:57AM
ALBUM NOU. Loredana. Ador
ALBUM NOU. Loredana. Ador...
Publicat in: 10.11.2017, Ora: 17:17PM
PIESĂ NOUĂ. Rina si Matteo. Noptile
PIESĂ NOUĂ. Rina si Matteo. Noptile...
Publicat in: 02.11.2017, Ora: 06:34AM
Acasa | Contact | Disclaimer | Blog | RSS Feed • CLICKZOOMBYTES © 2010-2017 • Revista De Muzica Online