• czb.ro
Byte. Stiri

Maxim si Nicolae Voiculet in finala Eurovision Romania

Publicat in: 03.03.2017, 09:59AM
Autor: Richard Constantinidi
Comentarii: 0
Vizualizari: 180
Etichete: Adu-ti Aminte, Maxim, Nicolae Voiculet
Maxim si Nicolae Voiculet in finala Eurovision Romania

 

Maxim, trupa pe care fanii o asociaza cu hituri precum "Sarutari criminale", "Vreau sa te...", "Te trag" si cel mai recent "Adu-ti aminte", se pregateste intens de un moment crucial in cariera lor: finala nationala a celui mai mare concurs de creatie din Europa - Eurovision 2017! 

Baietii isi traiesc visul pe ritmurile piesei compuse de Adrian Sina, siguri ca experienta de care au parte in aceasta perioada va fi una care se va transforma intr-o amintire draga pentru tot restul vietii. 

"Adu-ti aminte" este piesa prin care baietii transmit un mesaj tuturor generatiilor, acela de a aprecia amintirile si de a trai fiecare moment cu pasiune si la intensitate maxima. 

Un alt vis pe care il vad implinindu-se este colaborarea cu Nicolae Voiculet, alaturi de care piesa prinde viata intr-un fel unic. 

Bogdan declara: “Suntem onorati ca maestrul ne-a acceptat propunerea de a se alatura mesajului Adu-ti aminte. Traditiile poporului nostru ocupa un loc aparte in inimile noastre, iar prin nai si interpretarea domnului Voiculet se contureaza o personalitate puternica a piesei ce nu poate lasa pe nimeni indiferent.” 

Despre colaborare, Nicolae Voiculet declara: "Am acceptat colaborarea pentru ca avem acest scop comun si dorinta de a face arta din muzica. Baietii sunt plini de energie, talentati, carismatici si sinceri, iar asta mi-a dat speranta pentru Romania si incredere in viitorul nostru, al tuturor. Le apreciez curajul de a se inscrie in aceasta lupta alaturi de mine.

Amintirile mele cele mai speciale sunt legate de copilarie, privindu-i imi aduc aminte de etapele prin care am trecut si imi doresc sa ii sustin. E momentul nostru. Toate amintirile mele traiesc in sunet  si toate amintirile mele sunt muzica."

Va invitam sa va lasati purtati de amintirile care v-au facut fericiti si sa va bucurati de piesa baietilor de la Maxim si sunetul fermecator al naiului manuit de catre  Nicolae Voiculetduminica5 martie, de la ora 20.30, pe TVR! Facebook Twitter MySpace  
 

Lasa un comentariu: (max. 1800 caractere)

Nume:   Antispam:  

Niciun comentariu!

Articole relative:

PIESĂ NOUĂ. Mihai Napu. Ciudat
PIESĂ NOUĂ. Mihai Napu. Ciudat...
Publicat in: 18.08.2017, Ora: 06:48AM
PIESĂ NOUĂ. Anda Adam cu Mr. Sax. Rendez Vous
PIESĂ NOUĂ. Anda Adam cu Mr. Sax. Re...
Publicat in: 17.08.2017, Ora: 06:46AM
MADONNA: REBEL HEART TOUR
MADONNA: REBEL HEART TOUR...
Publicat in: 16.08.2017, Ora: 00:37AM
BORIS NEBYLA. Noul Director Artistic al Baletului Operei Naționale Române  din Cluj-Napoca
BORIS NEBYLA. Noul Director Artistic a...
Publicat in: 15.08.2017, Ora: 06:06AM
PIESĂ NOUĂ. Ligia Moldovan. Inchide usa
PIESĂ NOUĂ. Ligia Moldovan. Inchide ...
Publicat in: 14.08.2017, Ora: 06:01AM
Forza Zu 2014 la Cluj Arena, 17.MAI.2014
Forza Zu 2014 la Cluj Arena, 17.MAI.20...
Publicat in: 18.05.2014, Ora: 16:09PM
Acasa | Contact | Disclaimer | Blog | RSS Feed • CLICKZOOMBYTES © 2010-2017 • Revista De Muzica Online