• czb.ro
Zoom. Artist. Strain

DEDICATED TO (punk rock, AT)

Publicat in: 13.04.2011, 17:18PM
Autor: Richard Constantinidi
Comentarii: 0
Vizualizari: 1310
Etichete: 2 Hard Hours, Aerodrome 2005, Artist Strain D, Austria, Dedicated To, Draßmarkt, Finding You, Maybe Sick And In Vain, Mickey Mike, Naked, Pixton Boy In Trouvle, Pixton Unicorn, Pixtoni.a
DEDICATED TO (punk rock, AT)

DEDICATED TO

---

  • Ţara: Austria (Draßmarkt)
  • An înfiinţare: 2001
  • Gen: punk rock, ska

---

DEDICATED TO este o trupă din Draßmarkt, un sat austriac pe graniţă cu Ungaria (căruia I se zice Raspurak în croată).

Trupa a luat fiinta in 2001 si a avunt un start senzational, castigand concursul "America is Waiting". De atunci DEDICATED TO continua sa isi dezvolte stilul si tehnica, combinand mai multe genuri muzicale conventionale (punk rock cu ska si crossover) pentru a dezvolta o amprenta proprie. Muzica austriecilor se distinge rapid prin sunetul trompetei si versurile evocative si revolutionare.

---

Aceste caracteristici a ajutat DEDICATED TO sa fie clasata a doua trupa din peste 300 formatii din Austria si Slovenia la Aerodrome On Stage Tour, in aprilie 2005. Hitul "Take me back" poate fi ascultat pe compilatia Aerodrome 2005, alaturi de piese de la Rammstein, Slipknot si Paradise Lost (trupe ce au fost capi de afis la Aerodrom 2005).

---

In 2006, DEDICATED TO a realizat o versiune proprie a piesei "Finging you" pentru un spot TV si radio, devenind o rampa de lansare in Austria si Germania. In plus trupa a reprezentat Austria la MIDEM, "the world's biggest music trade show", si a castigat Theodor Kery Forderungspreis (2006).

---

După lansarea celui mai recent album, Pixton Unicorn, DEDICATED TO realizeaza turnee dupa turnee la nivel European.

---

Aici ajungem la motivul acestei prezentări: DEDICATED TO susţine un turneu mai amplu în această perioadă (aprilie 2011) decât anumite formaţii autohtone după 15 ani de activitate:

FAR EAST TOUR ROMANIA

  • 16.APR.2011 Cluj-Napoca. Booha Bar
  • 17.APR.2011 Brasov. Za Pub
  • 18.APR.2011 Craiova. Wave’84
  • 19.APR.2011 Bucuresti. Conttrol Club
  • 20.APR.2011 Iasi. Hand Club
  • 21.APR.2011 Piatra Neamt. tba
  • 22.APR.2011 Vaslui. Rocambole Pub
  • 23.APR.2011 Bistrita. Mad Xtasy
  • 24.APR.2011 Tirgu Mures. Tba

+ Supporting Act: Schlitz (Cluj)

---

DEDICATED TO a mai cântat la Bistriţa la puţin timp după debut, în 2001.

---

Discografie

  • 2 Hard Hours (2002)
  • Maybe Sick and In Vain (2003)
  • Pixton Boy in Trouvle (2005)
  • Pixton Unicorn (2008)
  • Naked (Unplugged, 2009)
  • PIXTONI.A (2010)

---

Stop talking, start listening!

---

---

Mickey Mike



---

Finding You




Facebook Twitter MySpace  
 

Lasa un comentariu: (max. 1800 caractere)

Nume:   Antispam:  

Niciun comentariu!

Articole relative:

Milan Rakić (Exit Fest, Revolution Festival)
Milan Rakić (Exit Fest, Revolution Fe...
Publicat in: 08.10.2016, Ora: 06:09AM
Graham Robinson (UK)
Graham Robinson (UK) ...
Publicat in: 20.08.2016, Ora: 12:29PM
Crossover (Miskolc, HU)
Crossover (Miskolc, HU)...
Publicat in: 18.07.2016, Ora: 06:24AM
Nest of Plagues (Budapest, HU)
Nest of Plagues (Budapest, HU)...
Publicat in: 30.06.2016, Ora: 06:31AM
Eufobia (Bulgaria)
Eufobia (Bulgaria)...
Publicat in: 19.05.2016, Ora: 06:39AM
Parov Stelar
Parov Stelar...
Publicat in: 04.07.2013, Ora: 06:25AM
NOU REMIX. Lana Del Rey. Dark Paradise de Parov Stelar
NOU REMIX. Lana Del Rey. Dark Paradise...
Publicat in: 21.04.2013, Ora: 11:38AM
21 stories (AT). Peda
21 stories (AT). Peda...
Publicat in: 18.04.2013, Ora: 06:55AM
2012.NOV.29-DEC.2. A. Romanian Ski Days, ediția a 3-a
2012.NOV.29-DEC.2. A. Romanian Ski Day...
Publicat in: 31.10.2012, Ora: 05:54AM
21 Stories (punk, Austria)
21 Stories (punk, Austria)...
Publicat in: 04.10.2012, Ora: 06:09AM
Acasa | Contact | Disclaimer | Blog | RSS Feed • CLICKZOOMBYTES © 2010-2017 • Revista De Muzica Online