• czb.ro
Byte. Stiri

COMA ŞI CARLA’S DREAMS FAC SCHIMB DE HITURI

Publicat in: 05.01.2017, 06:33AM
Autor: Richard Constantinidi
Comentarii: 0
Vizualizari: 58
Etichete: Carlas Dreams, Coma, Document, Sub Pielea Mea
COMA ŞI  CARLA’S DREAMS  FAC SCHIMB DE HITURI

Mesaje de dragoste remixate

 

COMA a ales să interpreteze celebra piesă „Sub pielea mea #eroina”, într-un registru mult mai apropiat de stilul lor. Povestea melodiei Carla’s Dreams a fost remodelată liric şi a primit o nouă înfaţişare în coverul trupei COMA.

 

"Când a venit propunerea acestei colaborări din partea J&B, o parte din trupă a zis "NO F...N WAY!" :)), nefiind un gen de muzică pe care-l ascultăm în mod normal... Apoi am analizat puțin situația și ne-a plăcut mult provocarea. Am ascultat câteva piese reprezentative de la Carla's și ne-am zis hai că o să fie interesant, hai să vedem cum o să sune. Alegerea piesei a fost și asta cu peripeții și ne-am gândit că dacă tot o facem, hai să o facem pe cea mai populară și poate cea mai puțin îndrăgită de publicul nostru, ca să fie cât mai dificil de transformat, astfel încât să sune a COMA. Am găsit un riff de chitară cool și apoi am trecut la reinterpretarea versurior, ca să îi dăm o semnificație ușor schimbată, dar cu toate astea să și păstrăm firul roșu al piesei originale. Ne place mult ce a ieșit. Să sperăm că o să vă placă și vouă. N-are cum să nu vă placă, a ieșit cam tare! Ladies & Gents, vă invităm la dans!", a declarat Dan Costea, membru al trupei COMA.

 

Urmăriți aici noul videoclip COMA – Sub pielea mea #eroina

https://www.youtube.com/watch?v=L9526KIExD0

 

În acelaşi timp, Carla’s Dreams a ales să interpreteze în stilul consacrat piesa „Document” a trupei COMA, premiată în cadrul galei Metalhead Alternative Awards. „Document” este povestea iubirii care te face să îți depășești limitele, considerată de mulți fani un manifest al suferinței. Artiștii Carla’s Dreams transmit mesajul emoționant printr-o interpretare originală, pe sound-uri surprinzătoare.

Ne-a plăcut textul piesei „Document” care, presupunea în viziunea noastră, o diversitate de posibilități de a reface sau de a adăuga ceva. Și pentru că nu mereu „place” poate fi argumentat și orice raționalizare în acest sens este în plus în acest caz. COMA este, şi pentru noi, parte din fundamentul pe care s-au zidit multe lucruri frumoase”, au spus Carla’s Dreams.

 

Urmăriți aici noul videoclip Carla’s Dreams – Document

https://www.youtube.com/watch?v=tMhKxtQ_ReY

 

Videoclipurile melodilor originale pot fi urmărite aici:

 

https://www.youtube.com/watch?v=1VYJ3UQCmtM

https://www.youtube.com/watch?v=bEq91qWdAqI

 

 

Underground vs. Mainstream

 

COMA este una dintre cele mai iubite formații de rock alternativ din România, înființată în anul 1999, în București, din foști membri ai trupelor Daft Allison și Ska Burger. COMA a cântat de-a lungul timpului în deschiderea concertelor unor trupe și artiști celebri precum Linkin Park, Deftones, Korn, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Therapy?, Biohazard, Soulfly, Ignite, Hed PE, Harmful feat. Billy Gould (Faith No More) sau Born from Pain & Skunk Anansie. În 2001, COMA a lansat, la A&A Records, albumul de debut - “Somn”. În 2006, după câțiva ani de absență de pe scena românească, trupa a revenit cu cel de-al doilea material discografic, “Nerostitele”, produs 100% independent. Videoclipul care susține albumul este “Coboară-mă-n rai” și este regizat de Marian Crișan, câștigătorul premiului Palme d’Or, la Cannes. Un alt nume greu cu care COMA a colaborat apare pe piesa “Mai presus de cuvinte", unde invitat special a fost basistul trupei Faith No More, Bill Gould. Aceasta este și prima colaborare dintre un artist din România și un nume mare al scenei de rock alternativ americane. În noiembrie 2016, COMA a lansat cel mai recent material discografic - ORIZONT, album produs împreună cu Universal Music România. Orizont reunește deopotrivă piese cunoscute ("Cel mai frumos loc de pe pământ", "Document", "Chip", "Vezi" și "Un semn") și cinci piese noi pe care formația le descrie ca fiind o împletire sensibilitate și putere, între poetic și masculin, poli prezențși în logo-ul trupei, în mod simbolic, prin pana și bâta care se întretaie. 

 

Carla’s Dreams sunt artiștii în continuă ascensiune, care bucură fani din întreaga lume cu muzica, versurile intense, show-urile explozive și sound-ul divers. În 2015 și 2016, single-urile lor s-au transformat în hituri care au stat pe locul 1 al radiourilor și televiziunilor de specialitate săptămâni întregi “Cum Ne Noi”, “Te rog”, “Sub pielea mea #eroina”, “Acele”, “Imperfect”. Carla’s Dreams sunt câștigătorii incontestabili ai ediției de anul acesta al Media Music Awards, cu 8 premii câștigate la cele mai importante categorii; “Best Group”, “Best Song”, “Best Video”. Colaborări cu artiști de top ai României precum INNA, Delia, Loredana Groza, Antonia, cu peste 300 de milioane de vizualizări pe YouTube, cu piesa “Sub pielea mea” pe locul 11 pe Shazam în lume, muzica celor de la Carla’s Dreams cucerește și alte țări, în afară de România și Moldova: Ucraina, Rusia, Kazakhstan, Belarus, China, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Grecia, Franța, Croația, Turcia, Finlanda, Austria. Anul acesta, solistul de la Carla’s Dreams devine jurat X Factor, primul jurat cu mască din lume.

Facebook Twitter MySpace  
 

Lasa un comentariu: (max. 1800 caractere)

Nume:   Antispam:  

Niciun comentariu!

Articole relative:

Stoned Jesus la SoundArt Festival
Stoned Jesus la SoundArt Festival...
Publicat in: 13.04.2017, Ora: 06:42AM
CLIP NOU. Andra. La refren
CLIP NOU. Andra. La refren...
Publicat in: 10.04.2017, Ora: 06:10AM
2017.OCT.24. Artmania Bucharest Blast
2017.OCT.24. Artmania Bucharest Blast...
Publicat in: 09.04.2017, Ora: 12:07PM
PIESĂ NOUĂ. Massari. So Long
PIESĂ NOUĂ. Massari. So Long...
Publicat in: 09.04.2017, Ora: 06:57AM
EP NOU. Funeral Baptism, Gate EP
EP NOU. Funeral Baptism, Gate EP...
Publicat in: 08.04.2017, Ora: 19:12PM
2017.IUN.4. BlajAlive 2017. Primele confirmări
2017.IUN.4. BlajAlive 2017. Primele co...
Publicat in: 26.03.2017, Ora: 08:29AM
2017.MAR.24. TM. Escape Venue. IPR, Coma
2017.MAR.24. TM. Escape Venue. IPR, Co...
Publicat in: 19.03.2017, Ora: 06:45AM
METALHEAD Awards 2016 și-a desemnat câștigătorii
METALHEAD Awards 2016 și-a desemnat c...
Publicat in: 13.01.2017, Ora: 11:43AM
NOU ALBUM și CLIPURI. COMA. ORIZONT, LA HOTAR
NOU ALBUM și CLIPURI. COMA. ORIZONT, ...
Publicat in: 22.12.2016, Ora: 06:28AM
NOU CLIP. Coma. Cel Mai Frumos Loc De Pe Pamant
NOU CLIP. Coma. Cel Mai Frumos Loc De ...
Publicat in: 28.05.2016, Ora: 06:15AM
Acasa | Contact | Disclaimer | Blog | RSS Feed • CLICKZOOMBYTES © 2010-2017 • Revista De Muzica Online