• czb.ro
Byte. Pol Position

Ghost Brigade: Away and Here & Electra Complex

Publicat in: 04.06.2016, 10:06AM
Autor: Richard Constantinidi
Comentarii: 0
Vizualizari: 310
Etichete: Away And Here, Electra Complex, Ghost Brigade, One With The Storm
Ghost Brigade: Away and Here & Electra Complex

Dupa 4 ani m-am hotarat sa imi reincarc condeiul. Am decis impruna cu RiCo sa reluam rubricile de tipul Pol Position si de ce nu poate sa revenim la recenzii fie ele de albume fie de concerte si sa reusim sa facem loc si unor interviuri pe viitor. Frecventa Pol Position are sa fie aleatorie, nu va pot promite un articol zilnic, dar pe masura ce vom reintegra rubrica in peisaj am sa decid impreuna cu RiCo daca este necesara stabilirea unei periodicitati a articolelor.


Deschid lista noului Pol Position cu o formatie  absolut fantastica pe partea de concept muzical. Ghost Brigade isi lanseaza primul album in 2007 sub numele: Guided By Fire, fiind semanti relativ repede dupa lansarea primului demo de catre cei de la Season of Mist. Cu o cariera interesanta in fata si cu un stil proaspat pe care il abordeaza reusesc sa scoata 4 albume, ultimul in 2014 care a si pus capat formatiei, din pacate.  
Am avut ocazia sa ii vad in 2015, cu cateva luni inainte sa se ia decizia de a lua o pauza pe perioada nedeterminata. Au lasat gol muzical greu de umplut, stilul aparte, prezenta scenica si albume foarte bine structurate care nu ma lasa sa gasesc alte formatii cu care as putea compara Ghost Brigade. Albumul IV: One With The Storm este un must pentru orice fan de metal melodic, o capodopera cap coada. Readucem rubrica Pol Position la viata prin piesa Electra Complex de pe ultimul album al muzicieniilor, cat si piesa Away and Here de pe demo-ul lansat in anul 2006 tocmai pentru a demonstra maturitatea muzicala a acestora inca de la debuturi.
Facebook Twitter MySpace  
 

Lasa un comentariu: (max. 1800 caractere)

Nume:   Antispam:  

Niciun comentariu!

Articole relative:

Godspeed You! Black Emperor vs Thee Silver Mt. Zion Memorial Orchestra
Godspeed You! Black Emperor vs Thee Si...
Publicat in: 09.06.2016, Ora: 06:23AM
Premiile Pol 2010. Partea 6. Piesa anului
Premiile Pol 2010. Partea 6. Piesa anu...
Publicat in: 06.02.2011, Ora: 05:25AM
Acasa | Contact | Disclaimer | Blog | RSS Feed • CLICKZOOMBYTES © 2010-2019 • Revista De Muzica Online