• czb.ro
Byte. Stiri

PIESĂ NOUĂ. Otilia. Iubire adevărată

Publicat in: 10.12.2015, 06:39AM
Autor: Richard Constantinidi
Comentarii: 0
Vizualizari: 461
Etichete: Iubire Adevărată, Otilia
PIESĂ NOUĂ. Otilia. Iubire adevărată

După ce a cucerit toată Europa de Sud-Est, o parte din Europa de Vest, Otilia se întoarce acasă în România cu un nou rezultat pe masură şi anume locul 1 în Polonia. Cel de-al doilea single al artistei intitulat “Aventura” este difuzat pe cele mai cunoscute radiouri naţionale din Polonia, Eska Fm respectiv RMF MAXXX. Reacţii extrem de pozitive vin şi din America de Sud, acolo unde piesele “Bilionera” şi “Aventura” au fost licenţiate recent de către Warner Music, aceştia anunţându-se foarte încrezători în proiect.

Otilia îşi surprinde fanii cu lansarea unui single în limba română, „Iubire adevărată”. Dupa succesul internaţional înregistrat cu „Bilionera”, dar şi cu follow-up-ul „Aventura”, Otilia ne demonstrează încă o data ca îi plac provocările şi abordează şi un sound diferit fată de cel care a conscrat-o.

"Iubire adevărată” transmite un mesaj despre acel sentiment de dragoste sincer, necondiţionat care se obţine anevoios, după îndelungi eforturi şi sacrificii. „Piesa se adresează tuturor oamenilor care cred în iubirea adevarată. Pentru această iubire trebuie să lupţi, să faci sacrificii si sa te oferi întru totul. Să crezi în sansa ta şi să nu-ţi pierzi niciodată speranţa. Să zbori peste orice prăpastie cu aripile imaginare ale sufletului”, ne-a marturisit Otilia.

Pentru Otilia, revenirea la cântul în limba română s-a produs natural: „"Sunt în primul rând româncă. Îmi iubesc ţara şi limba. Iubesc publicul românesc şi simt că i-am rămas datoare. Prin această piesă, vreau să arăt că sentimentele se exprimă cel mai bine în limba în care te simţi cu adevărat acasă"”, a declarat artista.

În acest moment, mai ales după lansarea single-ului „Iubire adevărată”, Otilia se va dedica muzicii în cea mai mare parte a timpului, chiar şi în timpul liber. Acum, în preajma sărbătorilor, agenda concertistică a artistei este mai încărcată ca niciodata. „Mai mult decat oricand ma concentrez asupra carierei, fac ce ma implineste sufleteste si cu asta simt ca sunt cea mai fericită şi norocoasă femeie din lume. În mare parte, concertele le susţin în toată Europa de Sud-Est, acolo unde „Bilionera” a fost numărul 1. În următoarea perioada voi susţine numeroase concerte în tări precum Turcia, Grecia, Cipru, Bulgaria şi altele din Europa de Vest precum Germania şi Austria, iar Craciunul şi Revelionul le voi petrece alături de fanii mei.”

Otilia este a treia artistă din Romania, dupa INNA („Hot”) şi Alexandra Stan („Saxobeat”) care a făcut furori în plan internaţional încă de la debut. Super hitul „Bilionera” a înregistrat peste 200 de milioane de vizualizări şi a fost licenţiat în tări din America de Sud, Europa de sud-est, precum şi in Europa de Vest.

Otilia - Iubire adevărată

#Facebook: https://www.facebook.com/Otilia.official/

Facebook Twitter MySpace  
 

Lasa un comentariu: (max. 1800 caractere)

Nume:   Antispam:  

Niciun comentariu!

Articole relative:

PIESĂ NOUĂ. Lora. Ramas bun
PIESĂ NOUĂ. Lora. Ramas bun...
Publicat in: 21.11.2017, Ora: 06:37AM
PIESĂ NOUĂ. TWO. Doare atat de bine
PIESĂ NOUĂ. TWO. Doare atat de bine...
Publicat in: 20.11.2017, Ora: 06:16AM
PIESĂ NOUĂ. Sybro si Hype. La ea
PIESĂ NOUĂ. Sybro si Hype. La ea...
Publicat in: 18.11.2017, Ora: 06:31AM
PIESĂ COVER. Dorian Popa. (Justin Bieber) Love Yourself
PIESĂ COVER. Dorian Popa. (Justin Bie...
Publicat in: 17.11.2017, Ora: 06:18AM
PIESĂ NOUĂ. Liviu Teodorescu. Asa e ea #DULCE
PIESĂ NOUĂ. Liviu Teodorescu. Asa e ...
Publicat in: 16.11.2017, Ora: 06:04AM
CLIP NOU. Otilia. PRISIONERA
CLIP NOU. Otilia. PRISIONERA...
Publicat in: 10.11.2017, Ora: 06:01AM
Otilia este a treia cantăreață româncă cu un debut internațional spectaculos
Otilia este a treia cantăreață rom...
Publicat in: 24.11.2015, Ora: 06:37AM
PIESĂ NOUĂ. Otilia. AVENTURA
PIESĂ NOUĂ. Otilia. AVENTURA...
Publicat in: 24.07.2015, Ora: 06:45AM
Otilia. Cel mai celebru artist al anului 2014 in Turcia
Otilia. Cel mai celebru artist al anul...
Publicat in: 16.03.2015, Ora: 05:04AM
Otilia si
Otilia si "Bilionera", nota 10 din par...
Publicat in: 04.03.2015, Ora: 06:23AM
Acasa | Contact | Disclaimer | Blog | RSS Feed • CLICKZOOMBYTES © 2010-2017 • Revista De Muzica Online